Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Malmö Ruotsi

5 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokoukset ja kongressit Malmön keskustassa

Malmö on täydellinen valinta kokous- tai kongressipaikaksi – charmikas pieni suurkaupunki Juutinrauman alueen sydämessä, lähellä niin Kööpenhaminaa kuin Kastrupin ja Malmön lentokenttiäkin.

Meillä on sinulle useita erinomaisia vaihtoehtoja erilaisiin tilaisuuksiin ja räätälöimme tapahtuman toiveidesi mukaan, etsitpä sitten kokoustilaa, juhlasalia tai sopivaa tilaa tapahtumalle taikka yrityksen workshop-tilaisuuteen. Valitse mieleisesi hotelli monesta vaihtoehdosta Malmön alueella. Kokoukseen ja tapahtumaan kuuluu tärkeänä osana hyvä ruoka ja juoma. Kitchen & Table by Marcus Samuelsson on suosittu ravintolakonseptimme, jonka makumaailmasta pääset nauttimaan Clarion Hotel® & Congress Malmö Livessä. Täällä voit myös nauttia hyvästä drinkistä ja upeasta näköalasta kaupungin kattojen ylitse suositussa Skybarissa, 85 metriä merenpinnan yläpuolella. Quality Hotel™ View on suuri kongressihotellimme, joka sijaitsee uudessa, alati kehittyvässä Hyllien kaupunginosassa, noin viiden kilometrin päässä keskustasta. Kaksi muuta suosittua kongressihotelliamme, Clarion Collection® Hotel Temperance ja Comfort Hotel® Malmö, sijaitsevat erinomaisella paikalla Malmön keskustassa, vain kivenheiton päässä Malmön päärautatieasemalta, ja ne soveltuvat erinomaisesti pienimuotoisempiin kokouksiin ja tilaisuuksiin.

Malmön korkeakoulu, Skånen ja Blekingen Hovioikeus, Orkla Foods, IBM, Ikano Bank ja sisäkaupungin yritykset sekä viihdetarjonta sijaitsevat mukavan lähellä kongressihotelleitamme.

Malmössä kaikki on lähellä. Jos sinulla on mahdollisuus, niin suosittelemme, että tutustut tähän viehättävään kaupunkiin vaikkapa pyöräillen. Tutustuminen kaupunkiin pyöräillen on paitsi idyllistä myös helppoa ja mukavaa. Useimmista hotelleistamme on mahdollisuus ottaa polkupyörä lainaan ja lähteä katselemaan nähtävyyksiä. Pakkaa mukaan eväskori ja lähde haistelemaan raikasta meri-ilmaa Juutinrauman huikeaan maisemaan. Yksi kaupungin maamerkeistä ja arkkitehtuurinen helmi on Turning Torso, joka sijaitsee Malmön Länsisatamassa.

Lähellä Malmötä sijaitsevat myös opiskelijakaupunki Lund, jonne pääsee junalla kymmenessä minuutissa, ja tietenkin Kööpenhamina, joka on ulottuvillasi vain 35 minuutin päässä Malmöstä. Lentokentät Kastrup sekä Malmö Airport ovat myös mukavan lähellä, vain 20 minuutin ajomatkan päässä.

Lue vähemmän
5 hotellia vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.564.413.004 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.