Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Linköping Ruotsi

3 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokoukset Linköpingissä

Tarjoamme kongressi- ja kokoustiloja jopa 300 osallistujalle parhaimmalla paikalla, Trädgårdsföreningen-puistoalueen kupeessa. Tilat sijaitsevat lähellä yliopistollista sairaalaa, Tuomiokirkkoa, Linköpingin yliopistoa sekä kaupungin ydinkeskustaa.

Kongressi- ja seurustelutilamme soveltuvat erinomaisesti erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin – aina myyntikokouksista johtokunnankokouksiin ja näyttelyistä yksityisjuhliin sekä muihin tilaisuuksiin. Yhdistä kongressiin erilaisia yhteishenkeä kohottavia teambuilding-aktiviteetteja tai muita hauskoja aktiviteetteja – keilaamista, teatteria tai vaikkapa stand up-komiikkaa. Hotellimme suosittu ravintola ja baari, sekä kokouspäivän välipalatarjoilut, luovat täydelliset puitteet onnistuneeseen kokouselämykseen. Räätälöimme yhdessä kanssasi ikimuistoisen kokouspäivän ruokineen, juomineen ja aktiviteetteineen – toiveidesi mukaan.

Koe Linköping helposti ja mukavasti. Monipuoliset shoppailumahdollisuudet ja tyylikäs ravintolavalikoima löytyvät hotellin välittömästä läheisyydestä. Lisäksi kaupungin keskustori, Stora torget, sekä keskustan palvelut ja viihdetarjonta odottavat sinua lyhyen kävelymatkan päässä. Quality Hotel™ Ekoxen sijaitsee Klostergatanilla aivan Trädgårdsföreningen-puistoalueen naapurissa ja vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Trädgårdstorget-torilta.

Kongressi- ja kokouspäivän jälkeen erinomaisia tutustumiskohteita ovat lähellä sijaitseva ainutlaatuinen Trädgårdsföreningen sekä hyvin säilynyt vanha kaupunginosa, Gamla Linköping, charmikkaine taloineen ja mukulakivikatuineen. Yksi ehdottomasti vierailun arvoinen kohde ovat luonnonkauniit Bergs slussar -kanavasulut, Götan kanavan ja Roxen-järven risteilyineen.

Vauhdin ystäville suosittelemme Ruotsin suurinta moottoriurheilupuistoa, Mantorp Parkia, jonne on noin 25 minuutin ajomatka hotelliltamme.

Linköpingissä toimii useita tunnettuja yrityksiä, joista yksi on SAAB. Mjärdevi Science Park -yrityskeskus sijaitsee muutaman kilometrin päässä hotellilta, ja paikallisbussit vievät sinut mukavasti perille 20 minuutissa. Hotellistamme on vain 10 minuutin kävelymatka Linköpingin päärautatieasemalle, josta pääsee myös sujuvasti junalla naapurikaupunki Norrköpingiin. Skavstan lentokenttä puolestaan sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä hotelliltamme.

Tervetuloa kauniiseen Linköpingiin viettämään onnistunutta kokouspäivää moderneissa tiloissamme!

Lue vähemmän
3 hotellia vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.566.102.004 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.