Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Gällivare Ruotsi

0 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokoukset ja kongressit Jällivaarassa

Etsitkö kongressi- ja kokoustiloja Jällivaaran keskustasta? Quality Hotel™ Lapland tarjoaa useita erikokoisia tilaratkaisuja uniikin norlantilaisen luonnon helmassa, kivenheiton päässä Jällivaaran rautatieasemalta.

Quality Hotel Lapland on täydellinen valinta eri tilaisuuksiin, aina pienemmistä kokouksista suuriin kongresseihin ja yrityksen kick-off- ja teambuilding-päivään. Hotelli tarjoaa myös tyylikkäät puitteet ikimuistoiseen juhlaan illallisineen, suuremmillekin ryhmille.

Modernien ja joustavasti muunneltavissa olevien tilaratkaisujen lisäksi Quality Hotel Lapland tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet erilaisiin aktiviteetteihin tiimin kanssa. Pitkän ja tehokkaan kokouspäivän kruunaa hotellimme oma keilahalli sekä rentoutumisosasto saunoineen. Haasta kollegasi kisaamaan keilaradan kuninkuudesta, jonka jälkeen maistuukin jo rentouttava hetki saunan lämmössä, jossa voi karistaa harteiltaan rankan työpäivän viimeisetkin rippeet. Kaiken tämän kruunaa vielä upea, hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitseva, lämmitetty poreallas, uima-allas sekä Skybar-baari. Eikä tule unohtaa uniikkia näköalaa Dundretin hiihto- ja laskettelukeskuksen suuntaan.

Mikäli kokousaikataulu antaa myöden, kannattaa ehdottomasti tutustua Jällivaaran nähtävyyksiin ja aktiviteettitarjontaan. Täällä luonto näyttelee pääroolia, eikä suotta. Alueella onkin useita kansallispuistoja ja vaellusreittejä. Kajakilla melontaa, koiravaljakkoajelua, kävelyretkiä tai näkymien ihastelua helokopterin kyydistä käsin – mikä on sinun suosikkitapasi tutustua uniikkiin lappalaiseen luontoon? Jos satut olemaan oikeaan aikaan vierailulla, ovat napapiirin pohjoispuolella sijaitsevan Jällivaaran revontulet ja keskiyön aurinko kaksi elämystä, jotka kannattaa ehdottomasti kokea.

Kokoushotellimme sijaitsee vain 20 metrin päässä Jällivaaran rautatieasemalta ja matkakeskuksesta. Lisäksi lähin lentokenttä, Gällivare Lapland Airport, sijaitsee mukavan lähellä, kahdeksan kilometriä hotellista. Kirunan lentokentälle Jällivaarasta kertyy matkaa noin 180 kilometrin verran.

Lue vähemmän
0 hotelli vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

Not a conference member?

Not a member? Sign up to receive our newsletter!

No, thank you!

Action you performed failed! Try again later.

Not a conference member?
Thank you for signing up!

You will soon recieve an email with great offers

2.564.384.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.