Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Boden Ruotsi

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokoukset ja kongressit Bodenissa

Oletko aikeissa järjestää kokouksen Bodenissa? Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet kokouksiin ja kongresseihin keskustahotellissamme, Quality Hotel™ Bodensiassa. Räätälöimme kokouspäivän aterioineen, juomineen ja yöpymisineen, toiveidesi mukaan.

Kongressi, kurssi, seminaari tai kick-off – kokoushotelli Quality Hotel Bodensia tarjoaa erinomaiset puitteet onnistuneeseen kokouspäivään moderneissa ja joustavasti muunneltavissa tiloissa. Yhdistä tilaisuuteen yöpyminen ja näin sinulle jää aikaa tutustua paremmin kollegoihisi vaikkapa mukavan rentouttavan saunaillan puitteissa hotellimme viihtyisällä rentoutumisosastolla, ainutlaatuisessa näköalassa yli historiallisen Bodenin varuskuntakaupungin.

Hotellimme tilat soveltuvat myös erilaisiin tapahtumiin, kuten polttareihin, syntymäpäiväillallisiin ja muihin juhliin. Sauna- ja rentoutumisosastomme on myös luonnollisesti varattavissa.

Quality Hotel Bodensia sijaitsee kaupungin keskustassa Bodenin suurimman ostoskeskuksen, Enter Gallerian vieressä. Meillä kokoustat ja asut mukavasti Bodenin keskustan palvelujen äärellä. Kaupungin rautatieasema sijaitsee vain yhden kilometrin päässä hotellistamme, ja Luulajan lentokenttäkin sijaitsee mukavan lähellä, vain noin kuusi kilometriä hotellilta. Luulajan lentokentältä Bodeniin pääsee sujuvasti taksilla tai bussilla.

Pitkän kokouspäivän jälkeen on mukava hieman hengähtää, verrytellä jalkoja ja nollata ajatukset. Jokin hauska aktiviteetti tiimin kanssa voisi olla paikallaan. Bodenissa voit kokeilla kalastusta Luleälven-joessa, hioa svingiäsi golfkentällä tai tutustua kaupungin sotilaalliseen historiaan varaamalla opastetun kierroksen osaan Bodenin linnoitusta – niin kutsutun Rödbergsfortet-kierroksen.

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.564.413.004 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.