Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Arendal Norja

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokous, kongressi tai tapahtuma Arendalissa

Aiotko varata kokous-, kongressi- tai tapahtumatilat Arendalissa? Clarion Hotel® Tyholmen sijaitsee Arendalin keskustassa, laiturin vieressä parhaalla paikalla ja merinäköalalla.

Kongressi, kurssi, seminaari tai kickoff – on olemassa monia syitä tavata työpaikan ulkopuolella. Kokoushotellissa Clarion Hotel Tyholmen on useita kokoustiloja ja -huoneita, jotka voidaan helposti mukauttaa juuri teidän tarpeidenne ja toivomustenne mukaisiksi. Hotelli auttaa mielellään kaikessa, tekniikasta ja suunnittelusta alkaen kahviin ja pikkupurtavaan, hienompiin päivällisiin tai seurusteluun. Täällä tapaatte idyllisessä ympäristössä, jossa ilma on raitista ja näköala merelle upea. Jos yövytte täällä, käyttäkää tilaisuus hyväksenne ja nauttikaa aamiainen terassilla, aivan laiturinreunan tuntumassa.

Hotellin suurin juhlasali on myös erittäin suosittu, ja siellä voidaan järjestää erityisiä tapahtumia ja yksityisiä juhlia, kuten häät, syntymäpäiväillalliset tai kickoff. Täältä teillä on lisäksi oma uloskäynti laiturilla sijaitsevalle terassille.

Riippumatta siitä, saavutteko autolla vai julkisilla kulkuneuvoilla, on kokouksen pitäminen Clarion Hotel Tyholmen -hotellissa aina yksinkertaista ja joustavaa, sillä hotellin kellarikerroksessa on pysäköintitilat ja kaupungin linja-autoasema on ainoastaan 250 metrin päässä. Lähin lentokenttä on Kristiansand Lufthavn Kjevik, jonne on matkaa noin 65 kilometriä.  

Jos teillä on aikaa tutustua hieman lähemmin Arendaliin, löytyy sieltä monia saaristoon liittyviä aktiviteetteja ja retkiä, kuten syvänmerenkalastus tai veneretket läheisiin saariin. Jos taas haluatte mieluummin pysyä kuivalla maalla, suosittelemme kävelylenkkejä satamaa pitkin ja vierailua jossakin satama-alueella sijaitsevista viehättävistä ravintoloista.

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.564.413.004 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.