Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hintatakuun käyttöehdot

Saat hintatakuumme ansiosta aina parhaan hinnan hotellihuoneillemme, kun varaat ne osoitteesta choice.fi.

Hintatakuun käyttöehdot

Hintatakuu koskee varauksia, jotka on tehty Nordic Choice Hotelsien* kotisivujen kautta, siinä tapauksessa, että identtistä varausta myydään samoilla varausehdoilla ja edullisempaan hintaan jossain toisella sivustolla*. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun tulee, hyödyntääksesi hintatakuun, varata huone meidän sivuiltamme samoin ehdoin kuin edullisemman hinnan tarjonneella sivustolla.

Jotta hintatakuu olisi voimassa, tulee seuraavien ehtojen täyttyä:

- Sama hotelli
- Sama päivämäärä
- Sama huonetyyppi
- Sama valuutta
- Sama henkilöiden lukumäärä
- Sama öiden lukumäärä
- Sama huoneiden lukumäärä

Hintatakuu ei koske:

- Hotellit, joiden huonehinta eroaa enintään 2 EUR, jolloin erotus voi johtua viiveistä valuuttakurssien muutoksissa tai hinnanpyöristyksistä.
- Nordic Hotels & Resorts -hotelleja (itsenäiset hotellit)
- Clarion Hotel® The Hub, Clarion Hotel® Amaranten, Comfort Hotel® Karl Johan, Comfort Hotel® Børsparken, Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central, Comfort Hotel® Malmö, Quality Hotel™ The Mill, Quality Hotel™ Globe ja Quality Hotel™ Panorama, Göteborg.
- Sopimushintoja tai muita ei-julkisia hintoja, sisältäen ryhmähinnat, pakettihinnat, kampanjahinnat ja jäsenhinnat.
- Hintoja verkkosivuilla, joissa hotellin nimi paljastetaan vasta läpiviedyn varauksen jälkeen.
- Yli 9 huonetta käsittäviä varauksia.
- Vanhentuneita hintoja, sisältäen hinnat, jotka on tallennettu omalle verkkoselaimellesi (tallennettuja tietoja esim. evästeissä).
- Hintoja, joissa on etukäteis- tai osamaksuja tai mahdollisia varausmaksuja.

Muut ehdot:

- Asiakkaat, joilla on dynaamiset hinnat sopimuksissaan Nordic Choice Hotels kanssa, löytävät aina omat sopimushintansa osoitteesta choice.fi sekä matkatoimistoista.
- Jo tehdyt varaukset voidaan peruuttaa tai niitä voidaan muokata meidän normaalien ehtojemme mukaisesti. Ota kuitenkin huomioon, että hintatakuu ei ole enää voimassa, kun peruutat varauksen tai muokkaat sitä.
- 30 päivän kuluessa hyväksytään vain yksi korvauspyyntö henkilöä kohden.
- Hintatakuu koskee varauksia, jotka on tehty vähintään 72 tuntia ennen saapumista.
- Hintatakuu koskee hintoja, jotka on löydetty 24 tunnin sisällä varauksen tekohetkestä.
- Kun olet lähettänyt pyyntösi meille, vastaamme sinulle kahden (2) työpäivän kuluessa.
- Näitä sääntöjä saatetaan muuttaa tulevaisuudessa. Tehtyä varausta koskevat ne säännöt, jotka on julkaistu tällä sivulla silloin, kun varaus tehtiin.

Paina alapuolella olevaa "Lomakkeeseen"-painiketta ilmoittaaksesi meille, että olet löytänyt halvemman huoneen.

 

 

*Nordic Choice Hotelsien kotisivuja ovat choice.no, choice.se, choice.fi, choice.dk ja nordicchoicehotels.com.
Seuraavat sivut luetaan osaksi Nordic Choice Hotelsien kotisivuja, sillä ne edustavat hotelleitamme, eivätkä siis ole osana hintatakuuta: www.choicehotels.com, www.nordichotels.sehttps://amerikalinjen.com/, www.designhotels.com, www.copperhill.se, www.farrisbad.no, www.nordiclighthotel.se, www.hotelcstockholm.se, www.selmaspa.se, www.sktpetri.comwww.stenungsbaden.se, www.thethief.comwww.yasuragi.se, www.avalonhotel.se, www.stromstadspa.se, www.sonspa.no, www.brosundet.no, www.hoteloleana.com, www.hotelno13.com, www.voxhotel.sewww.norefjellskiogspa.no, www.holmsbuspa.nowww.christianiateater.no, www.hotelatsix.com, www.hobo.se, www.hotelf6.ficomforthotel.lt, www.hotelkamp.com, www.stgeorgehelsinki.com, www.hotelhaven.fi, www.lillaroberts.com, www.klauskhotel.com, www.hotelfabian.com, www.glohotels.fi, www.kampcollectionhotels.com, www.preferredhotels.com, www.worldhotels.com, www.tripadvisor.fi, www.hotelwebsitebooking.com, www.gc.synxis.com sekä www.momondo.fi, www.finn.no, www.hotelscombined.com ja muut verkkosivut, jotka kuuluvat Revaton yhteistyökumppaneille. Ota huomioon, että yläpuolella listatuista sivustoista saattaa olla olemassa versioita jollain toisella kielellä. Nämä muut versiot eivät myöskään sisälly hintatakuuseen. 

 

Lomakkeeseen

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.411.001 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.