Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Tanska

Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Tanska

Kööpenhaminan tärkein kohtaamispaikka Clarion Hotel Copenhagen Airport sopii sijaintinsa ansiosta yhtä hyvin niin kokouksiin kuin spa- ja kokouselämyksiin – Terminal 3 sijaitsee 2 minuutin päässä hotellilta! Tervetuloa meille!

Clarion Hotel® Copenhagen Airport 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Nauti makumatkasta lentoa odottaessasi. Clarion Hotel Copenhagen Airport tarjoaa ruokaa, jossa maailman eri keittiöiden maut sekoittuvat herkulliseksi kokonaisuudeksi. Olet luonnollisesti tervetullut ravintolaamme, vaikka et asuisi luonamme!

Aamiainen

Makumatka alkaa fantastisella ja runsaalla aamiaisbuffetilla, joka katetaan esille pohjakerroksessa sijaitsevaan Horizon All Day -ravintolaan. Ravintola tarjoilee vieraillemme myös herkullisia lounaita ja illallisia sekä buffetteja, jotka sisältävät niin paikallisia kuin kansainvälisiäkin ruokalajeja.

Kitchen & Table

Syksyllä aukeava, yhdessä Marcus Samuelssonin kanssa luomamme, Kitchen & Table -ravintolakonsepti vie sinut kulinaristiselle matkalle, joka yhdistelee perinteisiä pohjoismaisia raaka-aineita ja perinteitä Manhattanin makuihin. Kutsumme tätä kokonaisuutta nimellä Fun Dining. Onko olemassa parempaa paikkaa päästä nauttimaan eri maailman keittiöiden tarjonnasta kuin lentokentän yhteydessä sijaitsevassa ravintolassa? Ennen ravintolan aukeamista tarjoilemme luonnollisesti korkealaatuista ruokaa ja juomaa toisenlaisen konseptin alla.

Bar & Lounge

Ravintolan ja aulan naapurissa sijaitseva rento baarimme on täydellinen kohtaamispaikka kollegoille ja ystäville. Testaa yhtä paikallisista oluista, nauti lasista viiniä, ota drinkki ja hieman snackseja tai tilaa kevyempi ateria baarin menusta.

Varaa pöytä

Täältä voit varata pöydän ravintolastamme:

Varaa pöytä netissä

Ravintola

Maanantai - perjantai: 10.00 - 22.30
(Keittiö avataan klo 12.00)

Lauantai - sunnuntai: 15.00 - 22.30
(Keittiö avataan klo 15.00)


Aamiainen

Maanantai - perjantai: 05.00 - 10.00 
Lauantai - sunnuntai: 05.00 - 10.30

Ravintola

Maanantai - perjantai: 10.00 - 22.30
(Keittiö avataan klo 12.00)

Lauantai - sunnuntai: 15.00 - 22.30
(Keittiö avataan klo 15.00)


Bar & Lounge

Maanantai - perjantai: 10.00 - 22.30
Lauantai - sunnuntai: 15.00 - 22.30

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.