Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion x Hartwall Arena

Osallistu Hartwall Arenan tapahtumaan rennosti majoitumalla Clarion Helsinki Airportissa - saat majoituksesta -10% alennuksen päivän huonehinnasta!

 • Vierailun ajankohta:

  11 helmi 2019 - 30 joulu 2020

 • Varattavissa:

  11 helmi 2019 - 30 joulu 2020

 • Lisätietoja tästä tarjouksesta:

  10% alennus päivän huonehinnasta

Tiedossa keikka tai lätkämatsi Hartwall Arenalla? Yövy Clarion Hotel Helsinki Airportissa ja saat majoituksesta -10% alennuksen päivän huonehinnasta!

Suomen Clarion -hotellit ovat Hartwall Arenan virallinen yhteistyökumppani. Kumppanuuden kunniaksi haluamme tarjota Arenan asiakkaille etuja hotelleistamme.

Varatessasi Clarion x Hartwall Arena -paketin, tarjoamme majoituksesta -10% alennuksen päivän huonehinnasta! Lunastaaksesi etu näytä Hartwall Arenan tapahtumalippua sisäänkirjautuessasi hotellille. Clarion Hotel Helsinki Airportissa voit halutessasi vaihtaa -10% alennuksen hotellimajoituksesta kahteen HSL-seutulippuun. Saat liput hotellin vastaanotosta.

Clarion Hotel Helsinki Airport sijaitsee loistavien yhteyksien päässä Arenalta. Hyppäät hotellin pääoven vieressä sijaitsevalta Aviapoliksen asemalta I- tai P-junaan ja olet Hartwall Arenalla puolessa tunnissa. Hotelli on myös vain 2 minuutin päässä Helsinki-Vantaan lentokentästä, joten kulkuyhteydet niin junalla, bussilla, omalla autolla kuin lentäen ovat loistavat.

Hotellin Kitchen & Table -ravintola ja baari tarjoavat Manhattanin makuja suomalaisella twistillä, huippukokki Marcus Samuelssonin suunnittelemana. Hotellissa on myös hyvin varusteltu ja tilava kuntosali, sauna, asiakastietokoneet sekä ilmainen langaton internet-yhteys.

Tervetuloa viettämään ikimuistoinen elämys Clarion Hotel Helsinki Airportissa ja Hartwall Arenalla!

Lisätietoja Hartwall Arenasta: hartwallarena.fi

Majoituspaketti sisältää

 • Yhden yön majoitus
 • Herkullinen aamiaisbuffet
 • Mahdollisuus aikaiseen aamiaiseen (alkean klo 4.30)
 • Langaton internet-yhteys
 • Saunojen ja kuntosalin käyttö
Ehdot

Huoneita on saatavilla rajoitettu määrä eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Maksu suoritetaan majoituksen yhteydessä hotellin vastaanottoon. Peruutukset ja muutokset varaukseen ovat sallittuja, kunhan ne tehdään klo 16.00 mennessä saapumispäivänä.

Tämä kampanja ei ole tällä hetkellä saatavilla. Ole hyvä ja tarkasta muut kampanjamme ja tarjouksemme.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.102.004 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.