Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™ Richard With Stokmarknes ,  Norja

Näytä kaikki hotellit kohteessa Stokmarknes, Norja

Quality Hotel™ Richard With

Stokmarknes,  Norja Avataan 1 toukokuu 2023

Quality Hotel Richard With avaa ovensa 1. toukokuuta 2023. Meren äärellä, Stokmarknesin laiturin luona sijaitseva hotelli sopii kongresseille, perhelomalle ja ystäväporukoille. Täällä voit pulahtaa mereen ja rentoutua kelluvassa saunassa. Tervetuloa!

Quality Hotel™ Richard With 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa luoksemme Quality Hotel™ Richard Withiin! Onko sinulla vierailuasi koskevaa kysyttävää? Toivottavasti löydät vastaukset täältä.

Missä hotelli sijaitsee?

Löydät meidät osoitteesta Havnegata 2, Hurtigrutemuseetin tuntumasta Stokmarknesin keskustassa. Lentokenttäbussi pysähtyy hotellin ulkopuolella ja Hurtigruten-laituri sijaitsee vain noin 250 metrin päässä.

Kokous Pohjois-Norjassa?

Tietenkin suurella K:lla. Luontoelämysten, paikallisella twistillä täydennettyjen ruokaelämysten ja räätälöityjen mukavuuksien yhdistelmä varmistaa, että voimme tarjota uudenlaisen kokouselämyksen. 

Onko hotellissa kuntoilutiloja?

Totta kai! Löydät meiltä vapaita painoja, juoksumattoja ja kuntoilulaitteita, jotka ovat valmiina tarjoamaan sinulle ihanan rentoutumismahdollisuuden eri aktiviteettien välillä. Vieraanamme voit treenata maksutta ympäri vuorokauden.

Onko hotellilla pysäköintipaikkoja?

Usko tai älä, Stokmarknesissa ei veloiteta pysäköintimaksua. Hotellilla on 60 pysäköintipaikkaa, joista 10:ssä on mahdollisuus ladata sähköauto. Voit käyttää myös keskustassa olevia julkisia pysäköintipaikkoja. 

Voinko käyttää puhelintani sisäänkirjautumiseen tai avainkorttina?

Tottahan toki  voit tehdä useimmat asiat puhelimellasi yöpyessäsi luonamme. Voit kirjautua sisään, avata hotellihuoneesi oven, maksaa yöpymisen, kirjautua ulos ja varata seuraavan yöpymisen luonamme  kaikki tämä puhelimella! Parasta kaikessa on se, että voit myös chatata suoraan vastaanoton kanssa! Tämä on erinomainen vaihtoehto, jos sinulla on kysyttävää ollessasi huoneessasi. Sinun tulee vain ladata Nordic Choice Hotelsin sovellus, joka on täysin maksuton. Taianomaista!

Voinko korottaa huoneluokkaani?

Onko mielessäsi jokin erityistilaisuus tai haluatko vain hemmotella itseäsi hieman? Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua korottamaan huoneluokkaasi.

Onko teillä matkavarahuonetta?

Saavutko aikaisin tai oletko lähdössä myöhään? Tarjoamme matkatavaroiden säilytysmahdollisuuden ennen vierailuasi ja sen jälkeen.

Onko Wi-Fi maksuton?

Meillä käytössäsi on aina maksuton Wi-Fi, oletpa hotellin missä kerroksessa tahansa. Surffaile huoletta!

Käteisetön hotelli

Quality Hotel Richard With on käteisetön hotelli. Hotellin henkilökunnalle se merkitsee turvallisempaa työpaikkaa, sillä se vähentää ryöstöjen riskiä ja ehkäisee rikollista toimintaa. Näin ollen meillä on enemmän aikaa vieraillemme. Vieraille ja vierailijoille se merkitsee turvallista ja nopeaa maksutapahtumaa. Hyväksymme kaikki tavalliset maksu- ja luottokortit. Ota yhteyttä meihin, jos sinulla on kysyttävää.

Unohditko jotakin hotellihuoneeseen?

Siinä tapauksessa voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen q.richardwith@choice.no  vastaamme sinulle niin pian kuin vain voimme!

Markkinointiin, sponsorointiin tai yhteistyöhön liittyvä tiedustelu tai valokuvapyyntö?

Jos sinulla on markkinointiin, sponsorointiin, yhteistyöhön tai valokuviin liittyvä tiedustelu, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen q.richardwith@choice.no.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.