Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

About Nordic Choice Hotels

Yrityssopimus

Onko yrityksesi aloittamassa jälleen liikematkustamisen? Olemme tietenkin valmiina ottamaan vastaan sinut ja kaikki 2 tai 200 kollegaasi yli 200 hotellissamme kaikkialla Pohjoismaissa.

 

Onpa työntekijöilläsi tarkoituksena yöpyä 50 tai 5000 hotelliyötä vuodessa, voit luottaa siihen, että voitte yöpyä upeaan hintaan luonamme. Mukautamme sopimuksen tarpeidenne mukaan – lähetä meille tiedustelusi, niin otamme sinuun yhteyttä ja tarjoamme ehdotuksen ilman sitoumuksia.

 
Kuulostavatko järkevät hinnat yöpymisestä kaikkialla Pohjoismaissa sinusta hyvältä?

Hae yrityssopimusta täyttämällä yhteydenottolomake, jossa kerrot yrityksesi aiotuista matkustussuunnitelmista, niin otamme sinuun yhteyttä ja ehdotamme räätälöityä sopimusta.

 

Lähetä matkustussuunnitelma

 

Yövyttekö hotelleissa alle 50 yötä vuodessa?  

Arvioitko teidän yöpyvän alle 50 hotelliyötä vuodessa? Tai haluatko yksinkertaisen tavan maksaa yöpymisen kerralla ilman tarvetta kerätä matkalaskuja? Mikset ostaisi hotellipassia, jonka avulla työntekijäsi voivat yöpyä 10 yötä? Passi, 10 Times Business, on ei-henkilökohtainen ja useat työntekijät voivat käyttää sitä samalla kerralla. Todella käytännöllistä!

10 Times Business -hotellipassin ostosivusto on tällä hetkellä saatavana ruotsin- ja norjankielisenä. 

 

10 Times Business  norjankielinen

10 Times Business  ruotsinkielinen

 


 

4 syytä solmia Nordic Choice Hotels -yrityssopimus

Löydät meidät lähes kaikkialta: Yli 200 hotelliamme sijaitsevat niin suurkaupungeissa kuin pienemmissä kaupungeissa yli 100 eri matkakohteessa kaikkialla Pohjoismaissa. Voit siis luottaa työntekijöidesi saavan kunnon alennuksen ja jäsenedut, minne tahansa he ovatkin matkustamassa työn puitteissa.

Upeat hinnat: Yritysalennuksen avulla sinä ja kollegasi saatte alennusta kaikista yöpymisistä hotelleissamme.

Yksinkertaiset ratkaisut: Yrityssopimusalennus voidaan liittää työntekijöiden jäsentileihin, jolloin he voivat itse varata hotellihuoneita alennettuun hintaan.

Yhteiskunta- ja ympäristövastuu: Onko yrityksesi tietoinen ympäristölleen aiheuttamistaan vaikutuksista? Hienoa, niin mekin olemme! Yhdessä vieraidemme kanssa teemme ahkerasti työtä pienentääksemme ekologista jalanjälkeämme, ja haluamme toimia esimerkkinä siitä, kuinka hotellitoimintaa voi ylläpitää yhteiskunta ja ympäristöystävällisyys huomioiden. Toteutamme tämän kestävyyteen keskittyvän konseptimme, WeCaren, kautta. Mutta tässä asiassa sinun ei tarvitse luottaa vain meidän sanaamme – tutustu Sustainable Brand Index™ -raporttiin, jossa Nordic Choice Hotels on sijoittunut kärkipäähän ja useimpien muiden norjalaisten ja ruotsalaisten hotelliketjujen yläpuolelle. Lue lisää WeCare -konseptistamme ja siitä, mitä me teemme raivataksemme tietä tulevaisuuden kestävälle hotelliliiketoiminnalle.

 

 


 
Varaa hotellihuoneita nopeasti ja helposti

Jotta hotellihuoneita olisi mahdollista varata yritysalennuksella, työntekijöidesi tulee olla Nordic Choice Clubin jäseniä. Jäsenyys on henkilökohtainen, ja jokainen työntekijä voi liittyä jäseneksi helposti itse. Jäsenyys on tietenkin maksuton ja se tarjoaa useita etuja, joita voi käyttää niin yöpyvänä vieraana kuin muissakin tilanteissa. Varaa yöpymisesi verkkosivustomme tai sovelluksemme kautta, ja voit nähdä yleiskatsauksen yöpymisistäsi sovelluksesta. Lue lisää ja lataa sovellus täältä.

  

Liity Nordic Choice Clubin jäseneksi

 

 
Onko sinulla kysyttävää? Vastaamme mielellämme!

Olet sydämellisesti tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos sinulla on yrityssopimuksiin liittyvää kysyttävää. Lähetä meillä sähköpostia osoitteeseen agreement@choice.no kuulet meistä pian!

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.