Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

About Nordic Choice Hotels

Yrityssopimus

Yhä useammat yritykset ovat huomanneet edut, joita yrityssopimus Nordic Choice Hotelsin kanssa tarjoaa. Täältä voit lukea lisää osasta eduistamme.

Yrityssopimuksen yhteydenottolomake

Täytä yhteydenottolomake, niin otamme sinuun yhteyttä ja ehdotamme juuri sinun yrityksellesi sopivaa sopimusta. 

SIIRRY YHTEYDENOTTOLOMAKKEESEEN >>

 

4 syytä solmia yrityssopimus

 

Kattavuus – löydät meidät yli 100 matkakohteesta Pohjoismaissa ja Baltian maissa ja meillä on yli 210 hotellia. Tämä tarkoittaa sitä, että löydät lähes aina hotellimme haluamastasi matkakohteesta. 

Kustannukset – yrityssopimuksen avulla saat alennusta kaikista yöpymisistä hotelleissamme. 

Yksinkertaisuus – liittämällä alennukset työntekijöiden jäsentileille tai verkkoprofiileihin he voivat itse varata yöpymisensä alennettuun hintaan. 

Yhteiskuntavastuu – Meille on itsestään selvää olla edesauttamassa kestävämpää yhteiskuntaa. Välitämme ympäristöstä, onpa kyse ruoantähteiden määrän vähentämisestä tai energian kulutuksesta, veden käytön tai käyttämiemme kemikaalien määrän vähentämisestä. Pienennämme ekologista jalanjälkeämme ja haluamme olla esikuvana siitä, kuinka hotelleja voidaan ylläpitää ympäristö huomioon ottaen. Kutsumme yhteiskuntavastuun eteen tekemäämme työtä nimellä WeCare. Kanssamme solmimanne yrityssopimuksen kautta olet mukana tässä työssä ja autat meitä luomaan paremman maailman yhdessä. Lue lisää Nordic Choice Hotelsin työstä yhteiskuntavastuun parissa.

Varaa kätevästi ja yksinkertaisesti

Voidaksenne varata matkoja sopimushintaan työntekijöidenne tulee liittyä asiakasklubimme Nordic Choice Clubin jäseniksi. Nordic Choice Clubin jäsenyys on maksuton ja tarjoaa lukuisia etuja, kuten palkintopisteitä ja alennuksia yhteistyökumppaneidemme palveluista ja tuotteista.

LIITY JÄSENEKSI NORDIC CHOICE CLUBIIN >>

Nordic Choice Hotelsin sovellus

Asiakasklubimme jäsenenä tai verkkoprofiilin avulla voit varata sopimushintaisia hotelliyöpymisiä kätevästi sovelluksessamme. Sovelluksessa näet myös yleisnäkymän kaikista tulevista varauksistasi, pääset Omalle sivulle kaikkeen jäsenyyteesi liittyvään tietoon sekä saat käyttöösi monia muita toimintoja. Lue lisää ja lataa sovellus täältä.

Onko sinulla kysyttävää? Vastaamme mielellämme!

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos sinulla on yrityssopimukseesi liittyviä kysymyksiä. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen agreement@choice.se.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.412.004 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.