Siirry sisältöön
Nordic Choice Club - Helppoja pisteitä
partner-logo

Voitetaan syöpä yhdessä Cancerfonden-yhdistysten kanssa

Cancerfonden-yhdistysten visio on voittaa syöpä. Nyt voit lahjoittaa palkintopisteesi heidän tärkeään työhönsä. Kiitos osallistumisestasi!

En forskare som jobbar med cancer på CancerfondenVuodesta 1951 lähtien Cancerfonden on jakanut yli 11 miljardia kruunua Ruotsin tärkeimmille tutkimusprojekteille.

Nordic Choice Hotels ja Cancerfonden ovat ylpeitä yhteistyökumppaneita

Riippumatta siitä, kuka olet ja missä asut, syöpä vaikuttaa meihin jokaiseen. Ehkä kyseessä on joku, jonka tunnet tai ehkä sinä itse. Tiedämme kaikki tutkimustyön merkityksen taistelussa syöpää vastaan – koskien niin sen ehkäisemistä kuin parantamista. Mahdollisuus osallistua Cancerfonden-yhdistysten tärkeään työhön, joka vaikuttaa niin moniin, on asia, joka on lähellä Nordic Choice Hotelsin sydäntä. Sen vuoksi sinä voit Nordic Choice Club -jäsenenä lahjoittaa palkintopisteesi Cancerfonden-yhdistyksille.

Näin Cancerfonden kertoo yhteistyöstä:

Cancerfonden ovat ylpeitä saadessaan Nordic Choice Hotelsin uudeksi yhteistyökumppanikseen. Cancerfonden-yhdistyksille tärkeitä ovat vakaat yhteistyökumppanit, joilla on hyvä arvomaailma ja jotka voivat jakaa yhdistysten sanomaa sekä sanoilla että teoilla. Samalla tiedämme, että monet Nordic Choice Hotelsin vieraista haluavat tukea työtämme lahjoitusten kautta. Nyt kun tämä on mahdollista, voimme tehdä vielä enemmän tärkeää tutkimus- ja hoitotyötä samalla, kun voimme yhdessä kohdistaa huomiota syövän ehkäisemiseen.

Tietoja Cancerfonden-yhdistyksestä

Rahoittamalla tärkeintä tutkimustyötä, levittämällä tietoa syövästä ja vaikuttamalla päätöksentekijöihin tärkeissä asioissa Cancerfonden pyrkii siihen, että yhä harvemmat sairastuvat syöpään ja yhä useammat selviytyvät siitä hengissä. Cancerfonden on itsenäinen voittoa tavoittelematon organisaatio, joka ei saa valtion tukea. Heidän työnsä on täysin riippuvaista yksityishenkilöiden ja yritysten lahjoituksista.

The national Cancer Societies different areas

Näin lahjoitat palkintopisteitäsi

Valitset itse, kuinka paljon palkintopisteitä haluat lahjoittaa, mutta luvun tulee olla tasaluku kymmenissätuhansissa mitattuna, esim. 10 000. 10 000 palkintopisteen arvo on 300 kruunua.