Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Nordic Choice Club

Tue Unicefia

Kiitos lahjoituksestasi! Voit antaa palkintopisteesi UNICEFille.

Support Unicef

Näin lahjoitat palkintopisteitäsi

Valitset itse, kuinka paljon palkintopisteitä haluat lahjoittaa, mutta luvun tulee olla tasaluku kymmenissätuhansissa mitattuna, esim. 10 000. 10 000 palkintopisteen arvo on 300 kruunua. Lahjoita palkintopisteitäsi täällä.

Unicef - Sweet Dreams

Nordic Choice Hotels on vuodesta 2008 lähtien tehnyt erittäin tärkeää yhteistyötä UNICEFin kanssa. Olemme työskennelleet siitä lähtien aktiivisesti päivittäin, jotta mahdollisimman moni lapsi saa nukkua yönsä rauhassa. Kutsumme sitä nimellä Sweet dreams!

Yhdessä hotellivieraidemme kanssa autamme Kambodzassa eläviä, ihmiskaupan uhreiksi joutuneita lapsia, tarjoamalla heille turvallisen yösijan. Annamme tämän projektin kautta lapsille turvallisen vuoteen, jossa on mukava nukkua, huolenpitoa ja mahdollisuuden käydä koulua. Kansainvälinen ihmiskauppa on tänä päivänä maailman toiseksi suurinta rikollista toimintaa ja se vaikuttaa suoraan tai välillisesti vuosittain jopa yli 1,2 miljoonaan lapseen ympäri maailmaa. UNICEFin erilaisten aktiveettien kautta tarjoamme yhdessä tärkeää taloudellista tukea, jotta yhä useammat lapset saisivat apua. Vieraamme voivat auttaa tässä asiassa helposti – yöpymällä luonamme! Your SWEET DREAMS makes children dream sweet.

2.564.378.001 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.