Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Nordic Choice Club

Hotelliyö lahjakorttina

Haluatko tehdä jonkun toisen iloiseksi? Käytä Nordic Choice Club -palkintopisteesi lahjakorttiin, joka voidaan käyttää yöpymiseen jossain hotelleistamme.

Presentkort

Lahjakortteja voidaan hyödyntää yöpymiseen yhdessä Pohjoismaiden tai Baltian maiden hotelleistamme. Yksi yöpyminen palkintopisteillä maksaa 7500–40 000 palkintopistettä, hotellista riippuen.

Jos haluat tilata lahjakortin, voit tehdä sen täyttämällä tämän lomakkeen.

Lahjakortteja voidaan myöntää erilaisissa arvoissa – 7 500, 10 000 tai 15 000 palkintopistettä – ja ne ovat voimassa 12 kuukautta myöntämispäivämäärästä. Lahjakortin arvo tulee käyttää kerralla, eikä sitä voi jakaa usean eri varauksen kesken. Lahjakortti lähetetään postitse antamaasi osoitteeseen.

Jos sinulla on kysymyksiä lahjakorteista, ole hyvä ja ota yhteyttä Nordic Choice Hotelsin Asiakaspalveluun. Asiakaspalvelijamme puhuvat sekä englantia että ruotsia.

2.564.376.003 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.