Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Nordic Choice Club

Uusinta uutta Nordic Choice Clubilta

Jäsentietosi ovat aina käytettävissä digitaalisissa kanavissamme

Onko rahapussissasi aivan liian monta korttia viemässä tilaa? Nyt sinun ei tarvitse enää huolehtia jäsenkortistasi, kun teet varauksia ja yövyt Nordic Choice Hotels -ketjun hotelleissa. Nordic Choice Club on luopunut fyysisistä jäsenkorteista ja keskittyy entistä enemmän digitaaliseen matkustamiseen.

app

Kaikki jäsenyyteesi liittyvät tiedot löydät Omalta sivultasi ja Nordic Choice Hotels -sovelluksesta. Lataa sovellus, niin jäsentietosi ovat aina käytettävissäsi. Voit tehdä uusia varauksia sovelluksella nopeasti ja näet myös kaikki tiedot tulevista varauksistasi.

Lataa sovellus!

 

Jäsennumerosi löydät myös sinulle lähettämistämme uutiskirjeistä.

Nyt myös BLUE-jäsenet saavat 5%:n alennuksen jäsenhintamme ansiosta!

Kaikki Nordic Choice Clubin jäsenet voivat nyt, jäsentasosta riippumatta, varata hotelleja jäsenhintaan sekä verkkosivuillamme että sovelluksessamme. Olitpa sitten BLUE-, SILVER-, GOLD- tai PLATINUM-jäsen, saat nyt 5%:n alennuksen normaalista huone- ja aamiaishinnasta, kun teet varauksesi Club Price -hintamme avulla. Muista vain kirjautua sisään, jotta pääset nauttimaan jäsenhinnasta.

BLUE

LIFETIME ja Upgrade by points

GOLD- ja PLATINUM-jäsentasoilla voi nyt saavuttaa LIFETIME-jäsenyyden. Se on tapamme kiittää kaikkein uskollisimpia jäseniämme. Sekin toimii tietenkin helposti. Voit myös ansaita korkeamman jäsenyystason keräämiesi palkintopisteiden perusteella!

LIFETIME

Kun olet kerännyt koko Nordic Choice Club -jäsenyytesi aikana yhteensä 500 000 palkintopistettä, saavutat GOLD LIFETIME -jäsenyyden. Se tarkoittaa sitä, että voit nauttia kaikista GOLD-jäsenyyden eduista koko loppuelämäsi riippumatta siitä, miten usein yövyt meillä tai miten paljon pisteitä keräät tulevaisuudessa. Jäsenyyttäsi ei siis koskaan alenneta SILVER- tai BLUE-tasolle.

Jos jatkat edelleen palkintopisteiden keräämistä ja saavutat yhteensä 1 000 000 palkintopisteen määrän jäsenyytesi alkamisesta laskettuna, pääset kaikkein korkeimmalle jäsenyystasolle: PLATINUM LIFETIME. Kun olet kerännyt yhteensä 1 000 000 palkintopistettä ja saavuttanut PLATINUM LIFETIME -jäsenyyden, olet päässyt harvojen ja valikoitujen joukkoon. Jäsenyyttäsi ei sen jälkeen koskaan alenneta GOLD-, SILVER- tai BLUE-tasolle. Saat nauttia kaikista PLATINUM-jäsenyyden eduista koko loppuelämäsi tai niin kauan kuin hotellimme ovat toiminnassa. Odotamme todella, että saamme sinetöidä ystävyytemme!

Jos sinulla onGOLD LIFETIME- tai PLATINUM LIFETIME -jäsenyys, muttei Nordic Choice Club Mastercardia, sinulle lähetetään jäsenkortti postitse todisteeksi.

Upgrade by points

Lisäksi ylemmälle jäsenyystasolle nouseminen on nyt helpompaa myös kaikille, jotka yöpyvät hotelleissamme harvemmin. Aiemmin jäsenyystason nousuun on vaikuttanut vain yöpymisten määrä, mutta tähän tulee nyt muutos, kun ’Upgrade by points’ tulee käyttöön. Seuraavat vaatimukset koskevat 12 kuukauden ajanjaksoa: SILVER-jäsenyyteen vaaditaan 5 yötä tai 15 000 palkintopistettä, GOLD-jäsenyyteen 30 yötä tai 50 000 palkintopistettä ja PLATINUM-jäsenyyteen 60 yötä tai 100 000 palkintopistettä.

2.564.378.001 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.