Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Villa Copenhagen København V ,  Tanska

Villa Copenhagen

København V ,  Tanska

Hemmottele itseäsi kokemuksilla Villa Copenhagenissa! Kesällä 2020 avataan ainutlaatuinen hotelli komeassa rakennuksessa, joka oli aikaisemmin Tanskan postin pääkonttori. Täydellinen sijainti Kööpenhaminan keskusrautatieaseman vieressä. Tervetuloa!

Villa Copenhagen 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
  • Tilat
  • Uima-allas, kuntosali ja sauna
Kattoterassi uima-altaalla

Hotellin kattoterassilta löydät ainutlaatuisen uima-altaan, joka ei ole ainoastaan kokonaista 25 metriä pitkä, vaan lisäksi se lämmitetään rakennuksen ylijäämälämmöllä! Valitset itse, haluatko liikuntaa uimalla joitakin kierroksia vai istua allasbaariin nauttimaan drinkin. Suosittelemme sinua tekemään sekä että.

Varaa oma aikasi uima-altaalle täältä!

Kuntosali ja sauna

Hotellin kuntosali on avoinna vuorokauden ympäri. Täällä on välineitä, jotka tekevät kunnon, voiman tai notkeuden treenaamisesta niin yksinkertaista ja hauskaa kuin mahdollista. Treenin jälkeen voit nauttia hetken saunassa, sillä sen olet ansainnut.

Pool & sauna

Jotta voimme varmistaa parhaan mahdollisen vierailun kaikille vieraillemme, pyydämme sinua varaamaan 30 minuutin ajanjakson uima-altaamme ja saunamme käyttämiseksi. Veloitamme tästä pienen maksun henkilöä kohti. Voit varata aikasi tervetuliaisviestissä saamasi linkin kautta, jonka saat muutama päivä ennen yöpymistäsi. Kuntoilutilojemme käyttö on maksutonta kaikille vieraillemme.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.