Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Sense Luulaja ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Sense

Luulaja,  Ruotsi

Clarion Hotel Sense Luulajan keskustassa on ensiluokan bisneshotelli joka on kuin luotu jännittäviä kokouksia varten. Kaupungin kulttuuri- ja viihdetarjonta, sekä liikkeet ja ravintolat ovat aivan kulman takana.

Clarion Hotel® Sense 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Baarissamme voit nauttia lasin kuohuvaa – olipa kyseessä erityistilaisuus tai ei. Voit nauttia juomastasi rauhassa joko Living Roomissa tai viettää seurueinesi aikaa baarissamme. Hotellin 9. kerroksen Skybar tarjoaa verrattoman näkymän Luulajan kattojen ja sataman yli.

Lobbybaren

Suosittelemme myös pistäytymistä aulabaarissamme, dynaamisessa kohtaamispaikassa, josta on pikavauhtia tulossa Luulajan uusi olohuone. Iltaisin tarjolla on livemusiikkia. Uppoa mukaviin sohviimme ja nauti vuodenaikojen vaihtelun inspiroimasta valaistuksesta.

Skybar

Nauti hyvästä juomasta verrattomalla näköalalla meidän Skybaarissamme, jossa on tarjolla mm. hedelmäisiä koktaileja, hanaoluita, herkullisia alkuruokia sekä laaja valikoima alkoholittomia vaihtoehtoja. Yhdistelemme hienovaraisesti modernin ja klassisen samaan pakettiin, ja tätä pakettia kehystää Luulajan kaunein näköala. Tervetuloa!

Varaa pöytä

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 920 450 450 tai sähköpostitse osoitteessa cl.sense@choice.se.

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.003 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.