Fantastinen aamiaisbuffetti, ylellinen brunssi – ravintola, jossa Ruotsin länsirannikon ja Yhdysvaltojen itärannikon maut yhdistyvät hurmaaviksi makuelämyksiksi sekä menu, jossa skandinaaviset raaka-aineet sulautuvat herkullisesti yhteen japanilaiseen makumaailmaan. Me Clarion Hotel Postissa arvostamme hyvää ruokaa – yksinkertaisesti.
Ei mikään tavanomainen hotelliravintola
Ei ole mitään tylsempää kuin hotelliravintola, joka on tarkoitettu ainoastaan hotellivieraille. Suurkaupungin viehätykseen kuuluu aistia paikallista tunnelmaa, maistaa paikallisia makuja, tutustua paikallisiin ihmisiin ja tuntea kaupungin syke. Siksi monet hotellivieraat haluavat löytää kaupungista ravintolan, joka tarjoaa kaikkea tätä ja jossa myös paikalliset viihtyvät. Tervetuloa meille!
Aamiainen
Clarion Hotel Postissa nautit runsaan, terveellisen ja täyttävän aamiaisen. Aamiainen tarjoillaan aulatason ruokasalissa ja se sisältyy aina huoneen hintaan. Jos haluat nauttia aamiaisestasi kaikessa rauhassa, suosittelemme, että saavut paikalle mahdollisimman aikaisin aamulla.
Maailman paras brunssi
The Mirror -aikakauslehti kruunasi vuonna 2015 brunssimme maailman parhaaksi – ja tämä on jotain, mistä olemme luonnollisesti todella ylpeitä. Tervetuloa nauttimaan Göteborgin suurimmasta brunssista! Lämpimien ja kylmien ruokalajien lisäksi tarjoilemme vieraillemme myös fantastisen jälkiruokabuffetin, jonka herkkujen takana on oma konditoriamme. Hyvän ruoan lisäksi löydät luotamme mukavan tunnelman, hyvää musiikkia sekä hymyileviä ihmisiä – joka lauantai ja sunnuntai.
Ravintola Norda – lähellä tuotettuja raaka-aineita kaukaisilla vivahteilla
Me Nordassa loihdimme esiin Atlantin valtameren molempien puolien parhaat maut. Kasvatamme vihannekset omassa kattopuutarhassamme, mutta inspiraation saamme niin läheltä kuin kaukaa – länsirannikon kalat ja äyriäiset ovat sulassa sovussa manhattanilaisen maailmankeittiön maistuvien patojen kanssa. Tähtikokki Marcus Samuelssonin inspiroimana luomme makuelämyksiä, joissa yhdistyvät leikkisyys ja klassisuus. Siksi valitsemme raaka-aineet sesongin mukaan ja annamme seikkailunhalun johdattaa meidät uusiin resepteihin.
Mielestämme koko ravintolavierailun tulee tähdätä onnellisuuden tunteeseen – siksi tarjoilemme ruoan lämminhenkisessä ja rennossa miljöössä, jonka syke kiihtyy viikonloppua kohti. Sunnuntaista keskiviikkoon tarjoilemme rauhallisemmassa miljöössä, jazzin tahdittamana. Torstaista lauantaihin korotamme äänenvoimakkuutta ja tempoa aavistuksen verran R&B-musiikin ja soulin myötä, jotka luovat iloisen kuplivan ja sopusointuisen ruokasalin.
Ravintola VRÅ
Kuvittele tilanne, jossa toinen jalkasi on Ruotsin länsirannikolla ja toinen Japanissa. Jotakuinkin siltä tuntuu astuessasi sisään meille VRÅ:aan, ravintolaan, jonka ympäristö on tuttu ja jännittävä samalla kertaa. Haluamme, että tunnet olosi ennen kaikkea huolitelluksi ja mukavaksi – ja tietenkin nälkäiseksi. Menun painopiste on ruoassa, jonka alkuperä on meressä ja kasvikunnassa. Raaka-aineet ovat lähes aina paikalisia. Ruoanlaittotavan ja inspiraation olemme omaksuneet useissa tapauksissa Japanista.
VRÅ-ravintolassa työskentelemme kestävästi, jäljitettävästi, ekologisesti – ja seuraamme aina luontoa sen sijaan, että yrittäisimme kesyttää sen. Kukin vuodenaika määrittää sen, mitä raaka-aineita ravintolamme keittiöön saapuu. Siksi menumme vaihtelee sesonkien mukaan, ja toisinaan se vaihtelee päivittäin. Yksikään ilta VRÅ:ssa ei ole samanlainen, kun taas jokainen aamu on.
Viinikellari
Tilavassa, rustiikkisessa viinikellarissamme on viihtyisä huone, joka soveltuu täydellisesti yksityistilaisuuksiin maksimissaan 12 henkilölle. Nordas kök -ravintolan keittiö loihtii tilaisuuteen toiveidesi mukaisen menun.
Terassi – ulkotarjoilu (kesäaikaan)
Tervetuloa Göteborgin aurinkoisimmalle terassille Drottningtorgetille, Göteborgin keskustaan! Lännenpuoleinen sijaintimme ja pitkään paistava ilta-aurinko luovat täydelliset puitteet auringonpalvojille, ulkona nautittaville lounaille sekä kesästä nautiskeluun. Menu tarjoillaan lounasajasta myöhäiseen iltaan ja koostuu raikkaasta sekoituksesta klassikkoruokia sekä jännittäviä, uusia makuja. Mikä sopisikaan kesäillan tunnelmaan paremmin kuin herkullinen äyriäislautanen – kokoa lautaselle suosikkisekoituksesi mereneläviä – ostereita, rapuja, simpukoita ja katkarapuja.