Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Post Göteborg ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Post

Göteborg,  Ruotsi

Clarion Hotel Post ei ole aivan tavallinen hotelli. Göteborgin historiallisesta postitalosta on muotoutunut tyylikäs design-hotelli, joka on täydellinen valinta viihtyisään yöpymiseen ja lomailuun Göteborgin keskustassa.

Clarion Hotel® Post 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Fantastinen aamiaisbuffetti, ylellinen brunssi – ravintola, jossa Ruotsin länsirannikon ja Yhdysvaltojen itärannikon maut yhdistyvät hurmaaviksi makuelämyksiksi sekä menu, jossa skandinaaviset raaka-aineet sulautuvat herkullisesti japanilaiseen makumaailmaan. Me Clarion Hotel Postissa arvostamme hyvää ruokaa – yksinkertaisesti.

Ei mikään tavanomainen hotelliravintola

Ei ole mitään tylsempää kuin hotelliravintola, joka on tarkoitettu ainoastaan hotellivieraille. Suurkaupungin viehätykseen kuuluu aistia paikallista tunnelmaa, maistaa paikallisia makuja, tutustua paikallisiin ihmisiin ja tuntea kaupungin syke. Siksi monet hotellivieraat haluavat löytää kaupungista ravintolan, joka tarjoaa kaikkea tätä ja jossa myös paikalliset viihtyvät. Tervetuloa meille!

Aamiainen

Clarion Hotel Postissa nautit runsaan, terveellisen ja täyttävän aamiaisen. Aamiainen tarjoillaan aulatason ruokasalissa ja se sisältyy aina huoneen hintaan. Jos haluat nauttia aamiaisestasi kaikessa rauhassa, suosittelemme, että saavut paikalle mahdollisimman aikaisin aamulla.

Brunch, bubbles & beats

Aloita lauantaipäiväsi sykettä kohottavien biittien tahdissa nauttien upeasta tunnelmasta yhdessä ystävien ja lasissa olevan kuplivan kera. Palkittu brunssimme koostuu kolmesta eri alkuruokabuffetista. Täältä löydät niin suolaisia, rapeita, lihaisia, juustoisia kuin kasvisvaihtoehtoja. Valitse tämän jälkeen lämminruoka a la carte -menultamme ennen kuin päätät ruokailun ihanan jälkiruokapöytämme ääressä, joka on täynnä erilaisia leivonnaisia ja herkkuja. Emme tunne rajoituksia palmuöljyä lukuun ottamatta! Hyvän ruoan ohella tarjoamme ihanan tunnelman, musiikkia ja ystävällisiä hymyjä turvallisessa ympäristössä.
Joka lauantai klo 10.45 - 15.00. Hinta 345 SEK.

Varaa pöytäsi suoraan Nordan verkkosivustolta

Ravintola Norda – lähellä tuotettuja raaka-aineita kaukaisilla vivahteilla

Me Nordassa loihdimme esiin Atlantin valtameren molempien puolien parhaat maut. Kasvatamme vihannekset omassa kattopuutarhassamme, mutta inspiraation saamme niin läheltä kuin kaukaa –  länsirannikon kalat ja äyriäiset ovat sulassa sovussa manhattanilaisen maailmankeittiön maistuvien patojen kanssa. Tähtikokki Marcus Samuelssonin inspiroimana luomme makuelämyksiä, joissa yhdistyvät leikkisyys ja klassisuus. Siksi valitsemme raaka-aineet sesongin mukaan ja annamme seikkailunhalun johdattaa meidät uusiin resepteihin.

Mielestämme koko ravintolavierailun tulee tähdätä onnellisuuden tunteeseen – siksi tarjoilemme ruoan lämminhenkisessä ja rennossa miljöössä, jonka syke kiihtyy viikonloppua kohti. Sunnuntaista keskiviikkoon tarjoilemme rauhallisemmassa miljöössä, jazzin tahdittamana. Torstaista lauantaihin korotamme äänenvoimakkuutta ja tempoa aavistuksen verran R&B-musiikin ja soulin myötä, jotka luovat iloisen kuplivan ja sopusointuisen ruokasalin.

Ravintola VRÅ

Kuvittele tilanne, jossa toinen jalkasi on Ruotsin länsirannikolla ja toinen Japanissa. Jotakuinkin siltä tuntuu astuessasi sisään meille VRÅ:aan, ravintolaan, jonka ympäristö on tuttu ja jännittävä samalla kertaa. Haluamme, että tunnet olosi ennen kaikkea huolitelluksi ja mukavaksi – ja tietenkin nälkäiseksi. Menun painopiste on ruoassa, jonka alkuperä on meressä ja kasvikunnassa. Raaka-aineet ovat lähes aina paikalisia. Ruoanlaittotavan ja inspiraation olemme omaksuneet useissa tapauksissa Japanista.

VRÅ-ravintolassa työskentelemme kestävästi, jäljitettävästi, ekologisesti – ja seuraamme aina luontoa sen sijaan, että yrittäisimme kesyttää sen. Kukin vuodenaika määrittää sen, mitä raaka-aineita ravintolamme keittiöön saapuu. Siksi menumme vaihtelee sesonkien mukaan, ja toisinaan se vaihtelee päivittäin. Yksikään ilta VRÅ:ssa ei ole samanlainen, kun taas jokainen aamu on.

Viinikellari

Tilavassa, rustiikkisessa viinikellarissamme on viihtyisä huone, joka soveltuu täydellisesti yksityistilaisuuksiin maksimissaan 12 henkilölle. Nordas kök -ravintolan keittiö loihtii tilaisuuteen toiveidesi mukaisen menun.

Terassi – ulkotarjoilu (kesäaikaan)

Tervetuloa Göteborgin aurinkoisimmalle terassille Drottningtorgetille, Göteborgin keskustaan! Lännenpuoleinen sijaintimme ja pitkään paistava ilta-aurinko luovat täydelliset puitteet auringonpalvojille, ulkona nautittaville lounaille sekä kesästä nautiskeluun. Menu tarjoillaan lounasajasta myöhäiseen iltaan ja koostuu raikkaasta sekoituksesta klassikkoruokia sekä jännittäviä, uusia makuja. Mikä sopisikaan kesäillan tunnelmaan paremmin kuin herkullinen äyriäislautanen – kokoa lautaselle suosikkisekoituksesi mereneläviä – ostereita, rapuja, simpukoita ja katkarapuja.

Varaa pöytä

Ole hyvä ja ota huomioon, että aukioloaikamme voivat vaihdella viikonloppuisin.
Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos haluat saada lisätietoja tai tehdä varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 31 61 90 60 tai sähköpostitse osoitteessa reservations.post@choice.se.

Varaa pöytä Norda -ravintolaan täältä

Varaa pöytä VRÅ-ravintolaan täältä

Aamiainen

Maanantai - perjantai: 06.30 - 09.30
Lauantai - sunnuntai: 07.30 - 10.30

Norda - Lounas

Tilapäisesti suljettu

Norda - Illallinen

24/12: 16.00 - 20.00
25/12: 16.00 - 20.00
26/12: 16.00 - 20.00
27/12: -
28/12: -
29/12: 16.00 - 20.00
30/12: 16.00 - 20.00
31/12: 12.00 - 20.00
1/1: 14.00 - 20.00
2/1: 14.00 - 20.00
3/1: -
4/1: -

Tiistai - Lauantai: 17.00 - 20.00
Nordas web »

Norda - Brunch, bubbles & beats

Lauantai: 10.45 - 15.00

VRÅ -ravintola

Perjantai - Lauantai: 17.00 - 20.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.