Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Copperhill Mountain Lodge Åre ,  Ruotsi

Copperhill Mountain Lodge

Åre,  Ruotsi

Designhotelli Copperhill Mountain Lodge tarjoaa viihtyisää asumista, modernia kokoustamista ja huikeita elämyksiä Åressa. Nauti palkitusta kylpylästä, tunturiläheisestä ruoasta ja rennosta lodge-elämästä. Laskettele, patikoi ja nauti uniikista maisemasta.

Copperhill Mountain Lodge 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tunturimaailma on villi, kaunis ja vivahteikas. Nauti luonnon omasta näytelmästä höyryävässä kylvyssä ja tunne luonnon kosketus ihollasi ylellisen kasvipohjaisen Spa-hoidon muodossa.

Rentoutumisosasto

Panoraamanäköala Åreskutan-tunturille, kuumia lähteitä niin sisä- kuin ulkotiloissa, uima-allas, sauna, kuntosali, Spa-hoidot ja aktiviteetteja.

Inspiraationa luonto

Spa-elämyksesi meillä koostuu luonnollisuudesta ja yksinkertaisuudesta ja perustuu paikan luontoon ja historiaan. Matalat tunturikatajat ovat lahjoittaneet tuoksunsa hierontaöljyyn, ja saamelaisten kodat ovat olleet inspiraatiomme lähteenä osassa hoitohuoneistamme. Täällä yhdistyvät luonnon neljä elementtiä, jotka luovat täydellisen harmonian.

Varaa Spa-hoito

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tai tehdäksesi varauksen. Tämän voit tehdä joko puhelimitse numerossa +46 647 143 00 tai sähköpostitse osoitteessa info@copperhill.se.

Booking og informasjon

Aukioloajat

Spa-osasto

Joka päivä: 08.00 - 20.00

Aamu-uinti hotellivieraille

Joka päivä klo 06.00 alkaen

Uintiajat lapsille

Joka päivä 08.00 - 11.00

ja 15.00 - 17.00

Aukioloaikamme voivat poiketa keväällä/kesällä/syksyllä sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.413.004 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.