Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® The Hub Oslo ,  Norja

Clarion Hotel® The Hub

Oslo,  Norja

Clarion Hotel The Hub sijaitsee Oslon parhaimmalla paikalla, aivan Oslo S:n ja Jernbanetorgetin vieressä. Tarjoamme 810 modernia hotellihuonetta, 22 eri kokoista kokoustilaa, kattopuutarhan sekä 3 ainutlaatuista baari- ja ravintolakonseptia.

Clarion Hotel® The Hub 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Calmeyers Hage – Oslon upein baari

1700-luvulla, ennen kuin Jernbanetorgetista tuli sairaalan ja tupakkatehtaan sijaintipaikka, Henrik Calmeyerilla oli unelma puutarhan perustamisesta silloisen Christianian alueelle. Puutarhaa (norjaksi hagen) ei enää ole, mutta Jernbanetorget on säilynyt pääkaupungin kohtauspaikkana.

Olemme vieneet Calmeyerin unelmaa pitemmälle ja toteuttaneet oman unelmamme kaupungin parhaan hotellibaarin luomisesta eksklusiivisilla juomilla, ainutlaatuisella tunnelmalla ja sisäänrakennetulla terassilla aivan Oslon keskustassa. Tervetuloa Calmeyers Hageen!

Calmeyersilla tarjoilemme vieraillemme cocktaileja, jotka on valmistettu Pohjoismaissa tuotetusta alkoholista (vinkki – hae nimiä BAREKSTEN ja HIMKOK), paikallisista raaka-aineista valmistettua pikkupurtavaa ja yrttejä omasta kattopuutarhastamme.

Calmeyers Hage aukioloajat

Maanantai: Suljettu
Tiistai: 17.00 - 00.00
Keskiviikko: 17.00 - 00.00

Torstai: 17.00 - 00.00
Perjantai: 17.00 - 00.00


Lauantai: 15.00 - 00.00
Sunnuntai: Suljettu

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.566.101.002 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.