HintatakuuJäsenalennus 5–15 %
Nordic Choice ClubVaraukseniAsiakaspalvelu
Hotellit ja matkakohteetKongressit ja kokoukset
Lähellä sydäntä

Nordic Choice Hotels vaihtaa nimeä – tervehdi Strawberrya

Edessä on uusi, jännittävä luku. Sen myötä koko kirja tulee saamaan uuden nimen: Nordic Choice Hotelsista tulee Strawberry.

Petter A Stordalen speaking at VK
Nordic Choice Hotelsin nimenmuutos julkistettiin talvikongressin aikana (joka pidettiin tänä vuonna kesäkuussa).

Meillä tulee tapahtumaan suuria, jännittäviä asioita seuraavien kymmenen vuoden aikana. Tavoitteenamme on kaksinkertaistaa hotelliemme määrä, joista vieraamme voivat valita omansa, luoda lisää jäsenetuja ja tarjota täysin uusia palveluita, jotka tekevät hotellivierailusta ja kaikesta siihen liittyvästä saumattoman ja mieleenpainuvan kokemuksen.

Näin päällikkö, omistaja Petter A. Stordalen, itse kertoo asiasta:

– Kasvaminen sijaitsee yrityksen DNA:ssa, ja jotta tulemme jatkamaan upeaa kasvua, jonka olemme nähneet viimeisten 25 vuoden aikana, tarvitaan muutos. Mukautuminen ei enää riitä. Aiomme istua kuljettajan paikalla. Aiomme olla hotellielämyksissä luokan parhaita. Ja aiomme haastaa roolimme matkailualan toimijana tavoitteenamme olla merkityksellisiä useammille ja useammin. Tämän vuoksi Strawberry merkitsee meille uutta ja jännittävää aikakautta.

“Mitä tämä tarkoittaa minulle?”, pohdit sinä, rakas vieraamme

Juuri nyt tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että vuoden 2023 aikana muutamme Nordic Choice Hotelsin nimen Strawberryksi. Älä hätäile – muutos ei vaikuta jäsentasoosi, varauksiisi, hotellien nimiin tai hotelliketjuihin.

Toinen päällikkö, toimitusjohtaja Torgeir Silseth, kertoo näin uudesta aikakaudesta:

– Yritys siirtyy nyt uuteen aikaan, joka kohtaa tulevaisuuden matkailun, ja tällöin meidän tulee luoda vieläkin houkuttelevampi kanta-asiakasklubi, jonka tuotteet ja tarjoukset on mukautettu tulevaisuuden vieraalle. Samaan aikaan rakennamme edelleen Nordic Choice Hotelsin edustamaa ydintä, tarkemmin sanottuna kestävyyttä, monimuotoisuutta ja sisällyttämistä sekä mahdollisuuden antamista ihmisille ja ulkopuolisuutta vastaan kamppailemista.

Haluatko olla mukana seuraamassa tulevia muutoksia? Jäsenemme saavat aina tiedon ensimmäisinä, joten liity jäseneksi Nordic Choice Clubiin ja vastaanota uutiskirjeitä. Saat myös ansaittuja tarjouksia odotellessasi.

Viimeisimmät lisäykset

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.