Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Sweet Dreams: Työmme ihmiskauppaa vastaan

Yhdessä yhteistyökumppanimme UNICEFin kanssa autamme lapsia, jotka ovat vaarassa tai jo joutuneet ihmiskaupan uhreiksi. Täällä voit lukea lisää aloitteista, keräyksistä sekä siitä, kuinka sinä voit auttaa, sekä kotona että hotellissa asuessasi.

Vuodesta 2008 lähtien Nordic Choice Hotels on tehnyt yhteistyötä UNICEFin kanssa ihmiskaupan torjumiseksi ympäri maailmaa ja auttaakseen lapsia, jotka ovat joutuneet siihen. Kutsumme tätä työtä nimellä Sweet Dreams, sillä päämääränä on, että kaikki lapset voisivat nauttia turvallisesta unesta riippumatta siitä, missä he ovat ja mitä he ovat kokeneet.

Nuku luonamme – auta muita nukkumaan hyvin

Vuosien saatossa aloitteet ovat näyttäneet hieman erilaisilta, mutta tavoite on ollut sama vuodesta 2008 lähtien. Yhdessä vieraidemme kanssa varmistamme, että ihmiskaupan uhreiksi joutuneet lapset saavat turvalliset yöt. Kaikki hotellivieraamme voivat osallistua tähän asumalla hotelleissamme kaikissa Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Sanoma on yhtä yksinkertainen kuin se on tärkeäkin, Your SWEET DREAMS make children dream sweet.

Lapset keskipisteenä

Lapset ja heidän oikeutensa ovat aina olleet lähellä sydäntämme, ja kysyttyämme työntekijöiltämme, mihin meidän tulisi heidän mielestään keskittää panostuksemme, oli valinta helppoa:

– Vastaus, jonka saimme työntekijöiltämme, oli yksiselitteinen: Autamme UNICEFia taistelussa lapsiin kohdistuvaa ihmiskauppaa vastaan, kertoo Hedda Skaug, joka vastaa Nordic Choice Hotelsin yhteistyöstä UNICEFin kanssa.

Sweet Dreams lyhyesti
  • Sweet Dreams auttaa Kambodžassa olevia lapsia, jotka ovat tai ovat olleet alttiina ihmiskaupalle. Projektin kautta lapset saavat vuoteen, jossa nukkua, huolenpidon sekä mahdollisuuden käydä koulua.
  • Vuonna 2012 yli 3000 Nordic Choice Hotelsin työntekijöistä äänesti, että hyväntekeväisyysprojektimme olisi auttaa UNICEFia taistelussa ihmiskauppaa vastaan.
  • Tänä päivänä ihmiskauppa on maailman toiseksi suurin rikollinen toiminta. Se vaikuttaa vuosittain yli 1,2 miljoonaan lapseen ympäri maailmaa.
  • UNICEFin eri aktiviteettien kautta annamme yhdessä tärkeää taloudellista tukea niin, että useammat lapset voivat saada apua.
Lue vähemmän
Satsauksesta tuli jymymenestys!

Sweet Dreams Stay on kerännyt kokoon jo yli 12 miljoonaa Norjan kruunua (NOK)

Hurraa! 1. kesäkuuta 2019 mennessä on kokonaista 12 miljoonaa Norjan kruunua (NOK) lahjoitettu UNICEFille Sweet Dreams Stay -projektimme kautta. Ja kaikki tämä vain yhden vuoden aikana. 12 miljoonaa kruunua (NOK) = kokonaiset 300 000 turvallista yötä UNICEFin ihmiskaupan uhreiksi joutuneiden lasten turvaksi tarkoitetussa keskuksessa Kambodzassa.

Tässä keskuksessa lapset saavat oleskella turvallisessa ympäristössä, keskustella ihmisten kanssa ja käydä koulua eikä heidän tarvitse näin pelätä ihmiskauppaa tai lapsityövoimaksi joutumista.

Tähän mennessä kerätyt kruunut ovat vieraidemme aikaansaannosta. Monet vieraistamme, jotka ovat yöpyneet luonamme useamman kuin yhden yön ajan, ovat sanoneet "Ei kiitos" huonesiivoukselle ja näin antaneet meille mahdollisuuden lahjoittaa 10 kruunua (NOK) UNICEFille. Nordic Choice Hotels tukee keräystä myös omin varoin sekä erilaisten kampanjoiden kautta. Hyvä esimerkki on vuoden 2017 syksyn piirustuskeräys, jossa lapset saivat lahjoittaa meille piirustuksiaan. Jokaisesta vastaanottamastamme piirustuksesta lahjoitimme 10 kruunua (NOK) UNICEFille. Hotellivieraamme ja muut vieraat ovat myös voineet ostaa käsintehtyjä Sweet Dreams -rannekoruja hotelleissamme.

Kiitos kaikesta avusta tähän mennessä – keep up the good work!

Sweet Dreams Staysta

Kieltäydy siivouksesta – auta kärsiviä lapsia

Syyskuussa 2017 lanseerattiin Sweet Dreams Stay, panostus kärsivien lasten auttamiseksi sekä suurempi mahdollisuus kaikille hotellivieraille osallistua ja auttaa helpolla tavalla.

Ajatus on yksinkertainen mutta tehokas. Kieltäydy huoneesi siivouksesta yhdeksi yöksi ja me lahjoitamme rahaa UNICEFille. Tavoitteena on antaa vähintään 400 000 turvallista yötä lapsille. Sweet Dreams Stay on ollut suuri menestys - tuloksesta voit lukea enemmän alla olevan linkin kautta. 

Lisätietoja Sweet Dreams Staysta
Sweet Dreams are made of paper

Osta Sweet Dreams -ranneke ja tue UNICEFia

Myymme kaikissa hotelleissamme rannekkeita tukeaksemme kärsiviä naisia ja heidän perheitään. Ne maksavat 89 kruunua, josta menee 67 kruunua lyhentämättömänä UNICEFin tärkeään työhön.

Kun pystyy elättämään itsensä ja perheensä, on olemassa pienempi riski siihen, että lastensa turvallisuutta tarvitsisi vaarantaa. Sen vuoksi autamme köyhyydessä eläviä naisia saamaan palkkatyön. UNICEFin keskuksessa Kambodžassa naiset saavat koulutuksen ja elatuksen ja siellä he luovat näitä kauniita rannekkeita kierrätetystä paperista.

Lue lisää rannekkeista ja naisista
Sweet Dreams Stayn kickstart

Lasten piirustukset vetivät suuren summan rahaa UNICEFille

Sweet Dreams Stayn lanseerauksen yhteydessä järjestettiin ainulaatuinen keräys vieläkin useampien lahjoitusten saamiseksi UNICEFille.

Lanseerausviikon aikana hotellimme olivat vieläkin mukavampia kuin tavallisesti. Ne täyttyivät nimittäin kaikenikäisistä lapsista, jotka piirsivät niin paljon piirustuksia kuin he vain jaksoivat. Jokainen piirustus, joka lahjoitettiin hotelleille, antoi 10 NOK UNICEFille. Tuloksesta tuli menestys, sillä yli 14 000 piirustusta lahjoitettiin! Päätimme kaksinkertaistaa summan ja lahjoitimme UNICEFille kokonaista 280 000 NOK.

Katso vaikuttava video ihmiskaupasta

Entä jos kyseessä olisi sinun lapsesi? Katso video, joka valaisee syytä siihen, miksi toimimme niin paljon lasten oikeuksien puolesta.

Se on ajatus, jota ei koskaan halua ajatella, mutta kuitenkin se on olemassa. Entä jos se olisi minun lapseni, joka joutuisi ihmiskaupan uhriksi?

Entä jos minun lapseni olisi pakko kasvaa köyhyydessä ja turvattomuudessa. Tai hän joutuisi seksuaalisesti hyväksikäytetyksi. Entä jos minä vanhempana en voisi huolehtia lapsestani niin kuin kaikkein mieluiten haluan tehdä. Joskus on hyvä saada muistutus siitä, kuinka onnekkaita olemme. Ja miettiä, kuinka voisi auttaa muita, joilla ei ole ollut sama onni.

Näe tämä vaikuttava video tästä:

#PulsforUNICEF

Yksi treenikerta = 15 kruunua UNICEFille

Se on yhtä kuin pulssi UNICEFille. 15 kruunua antaa yhdelle lapselle kokonaisen päivän täynnä ruokaa, huolenpitoa ja koulunkäyntiä yhdessä UNICEFin päiväkeskuksista.

Pulssi UNICEFille järjestetään vuosittain. Neljän viikon aikana kaikki Nordic Choice Hotelsin työntekijät saavat mahdollisuuden terveellisempään elämään ja jokaisesta kirjatusta treenikerrasta Nordic Choice Hotels lahjoittaa 15 kruunua UNICEFille. Tämä pidetty kilpailu tulee suositummaksi vuosi vuodelta ja työntekijät kaikissa Pohjoismaissa ja Baltian maissa hikoilevat kunnolla kerätäkseen kokoon mahdollisimman paljon rahaa.

Työntekijöidemme osallistumisen ansiosta olemme tähän mennessä keränneet UNICEFille yli 3,28 miljoonaa NOK!

  • Vuonna 2016 yli 4000 työntekijää osallistui ja UNICEFille lahjoitettiin 880 000 NOK.
  • Vuonna 2017 rekisteröitiin vieläkin useampi treenikerta ja UNICEFille voitiin lahjoittaa yli miljoona NOK.
  • Vuonna 2018 4100 aktiivista työntekijää osallistui, mikä vastasi 1,4 miljoonan Norjan kruunun lahjoitusta UNICEFille.

Näin hotellit toimivat käytännössä

Kun vierailet hotelleissamme, haluamme, että voit osallistua ja helposti nähdä kuinka toimimme WeCaren kanssa. Tässä voit nähdä esimerkkejä siitä, kuinka toimimme Sweet Dreamsin kanssa.

Hän tekee Arlandan turvallisemmaksi paikaksi

Hotellin Clarion Hotel Arlanda Airport toimitusjohtajan Pernilla Johanssonin ansiosta monet ovat huomanneet, kuinka ihmiskauppaa voidaan torjua. Hänen yhteistyönsä poliisin ja Swedavian kanssa tekee Arlandan vielä entistäkin turvallisemmaksi lentokentäksi. Pernilla matkustaa lisäksi ympäriinsä ja luennoi, kouluttaa henkilökuntaa muissa hotelleissa sekä levittää tietoa. Tärkeästä työstään kärsivien ihmisten puolustamisessa Pernilla sai hiljattain Elise Lindqvist -palkinnon.

- Hotelleista Ruotsissa on tullut tahaton areena meidän aikamme orjakaupalle, ja on tärkeää, että otamme vastuumme, Pernilla Johansson sanoo.

Hotelli kutsui pyjamabileisiin

Saadakseen huomiota Sweet Dreams Staylle monet hotellit kutsuivat naapuruston pyjamabileisiin. Hotelliin Clarion Hotel Amaranten saapui 120 pyjamaan pukeutunutta tukholmalaista nauttimaan aamiaisbuffetista 5. syyskuuta 2017. Ne ovat Tukholman tähän asti suurimmat pyjamabileet. Diaesityksessä voit nähdä kuvia eri tapahtumista ympäri maata.

Haluatko tietää enemmän?

WeCare on Nordic Choice Hotelsin yhteiskuntavastuutyö 

Haluatko tietää enemmän, millä muilla alueilla Nordic Choice Hotels panostaa paljon? Klikkaa painiketta ja palaat takaisin aloitussivulle!

WeCaren aloitussivulle
2.564.407.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.