Information about COVID-19

Read about how we, as a hotel chain, act in connection to the coronavirus, and what applies for changes and cancellations here

 
Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Yövy lentokentän läheisyydessä

Aloita matkasi rentouttavalla yöpymisellä ennen seuraavan aamun aikaista lentoa tai lopeta ihana loma mukavalla hotelliasumisella yhdessä lentokenttähotelleistamme.

  • Vierailun ajankohta:

    17 syys 2015 - 31 joulu 2020

  • Varattavissa:

    1 marras 2016 - 31 joulu 2020

Yövy edullisesti ja mukavasti lentokentän läheisyydessä, kun olet lähdössä tai palaat lomamatkaltasi!

TUI matkustajana saat erikoishinnan – 12 prosentin (%) alennuksen normaalista verkossa näkyvästä hinnasta, jos varaat jonkin valikoiduista lentokenttähotelleista. Aamiaisbuffetti sisältyy aina hintaan.

Aloita loma rentouttavalla yöpymisellä ennen seuraavan aamun aikaista lentoa tai kruunaa myöhäinen saapuminen rentouttavalla, ripauksen luksusta sisältävällä hotelliasumisella. Hemmottele itseäsi maukkaalla aterialla ravintolassa tai kylmällä drinkillä baarissa ja nauti siitä, että loma on vihdoinkin alkanut.

Teemme yhteistyötä valikoitujen Nordic Choice Hotels -ketjuun kuuluvien hotellien kanssa. Kyseiset hotellit sijaitsevat mukavan lähellä lentokenttiä, jotta sinä saisit parhaan mahdollisen alun tai lopetuksen matkallesi.

Ehdot

Tarjous koskee kaikkia päiviä, vuoden ympäri, tilan niin salliessa. Hintaa ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous koskee ainoastaan vieraita, jotka ovat varanneet lomamatkan TUI:n kautta.

Saat jopa 25% alennusta!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat jopa 25%:n tervetuliaisalennuksen

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

2.564.392.009 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.