HintatakuuJäsenalennus 5–15 %
Nordic Choice ClubVaraukseniAsiakaspalvelu
Hotellit ja matkakohteetKongressit ja kokoukset

Nordic Choice Club - Helppoja pisteitä

Yhteistyökumppanit

Hanki hälytysjärjestelmä Sector Alarmilta ja saat Nordic Choice Club -pisteitä!

Oletko suunnitellut hankkivasi kotiisi hälytyslaitteen? Kun tilaat kotihälyttimen nyt, saat Sector Alarmin aloituspaketin maksuttoman asennuksen sekä 30 000 Nordic Choice Club -pistettä!


Tietoa Sector Alarmista

Sector Alarm perustettiin Norjassa vuonna 1995 ja se on kehittynyt siitä lähtien turvallisuusalan toiseksi suurimmaksi yritykseksi Euroopassa. Yritys toimittaa turvallisuusratkaisuja asiakkailleen, joita ovat niin kodit kuin pienyritykset. Sector Alarmilla on yli 650 000 tyytyväistä asiakasta eri puolilla Eurooppaa.

Sector Alarm tarjoaa:

  • Kaiken kattava kodin turvallisuusratkaisu Ei piilokuluja – paketti sisältää maksuttoman tuotteiden huollon, vartijan käynnit ja kattavan tuotetakuun. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus voidaan irtisanoa milloin tahansa.

  • Huippulaatuinen teknologia Havaitsemme murtovarkaudet, reagoimme nopeasti ja pidämme sinut turvassa palkitun teknologiamme avulla.

  • Poikkeuksellisen hyvä asiakaspalvelu Turvallisuutesi perustuu siihen, että voit luottaa meidän olevan paikalla aina silloin, kun tarvitset meitä. Asiakkaamme ovat antaneet meille 4,8/5 tähteä tyytyväisyydestä.

Sector Alarm offer

Saa 30 000 palkintopistettä hankkiessasi turvallisen ja fiksun hälyttimen!

Hälytyslaite voi olla fiksu ratkaisu suojaamaan kotiasi esimerkiksi tulipalolta tai murtovarkaudelta. Tilaa nyt ja saat Sector Alarmin aloituspaketin maksuttoman asennuksen sekä 30 000 Nordic Choice Club -palkintopistettä!

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.