Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Nordic Choice Club

Ansaitse ja käytä palkintopisteitä TUI:n matkassa

Nyt sinä voit Nordic Choice Club-jäsenenä ansaita ja käyttää palkintopisteitä charter-matkoista/matkoihin. Ansaitset jokaista TUI:n matkaan käyttämääsi 100 kruunua kohti 20 NCC-palkintopistettä. Voit myös käyttää palkintopisteesi lahjakorttiin.

Haluatko istua altaan reunalla auringonpaisteessa tai tuntea karhean hiekan varpaidesi alla? Voit kerätä palkintopisteitä kaikista TUI:n kautta ostamistasi charter-matkoista.

Paina alapuolella olevaa painiketta siirtyäksesi TUI:n sivuille, josta löydät hyviä tarjouksia.

Varaa täältä  

Jotta Nordic Choice Club-palkintopisteesi voidaan rekisteröidä, tulee sinun varata matkasi yllä olevan painikkeen kautta. Anna Nordic Choice Club-jäsennumerosi varauksen yhteydessä.

Varauksen tiedot ja ehdot löydät TUI:n kotisivulta, kohdasta "Information och villkor".

HUOM! TUI ei tarjoa lähtöjä Suomesta, vaan matkan varatessasi sitoudut siihen, että matka alkaa joko Ruotsista, Norjasta tai Tanskasta.

Pistekauppa

Vasta avatussa Pistekaupassamme voit itse helposti vaihtaa Nordic Choice Club-palkintopisteitäsi TUI:n lahjakorttiin. Lahjakortti lähetetään sinulle joko sähköpostitse tai tekstiviestitse. Voit katsoa, mitä saat palkintopisteilläsi. Pistekauppaan pääset alla olevan painikkeen kautta ja Omalta sivultasi, sisäänkirjautuneena ollessasi.

Pistekauppaan 

Haluatko tietää lisää? Tutustu Usein kysyttyihin kysymyksiimme.

 

2.564.374.001 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.