Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Nordic Choice Club

Ansaitse palkintopisteitä risteilystä!

Nordic Choice Club ja Royal Caribbean ovat aloittaneet yhteistyökumppanuuden. Nyt voit Nordic Choice Club -jäsenenä ansaita palkintopisteitä risteilyvarauksista!

Lähde risteilylle ja saa palkintopisteitä kaupan päälle

Nordic Choice Club -jäsenenä saat 15 000 palkintopistettä ostaessasi Royal Caribbean -risteilyn. Ansaitset 15 000 palkintopistettä riippumatta Nordic Choice Club -jäsentasostasi, matkan kestosta ja matkustajien lukumäärästä. Tarjous koskee ainoastaan uusia varauksia. Oletko BLUE-jäsen? Kun olet ansainnut 15 000 palkintopistettä, jäsentasosi korotetaan automaattisesti SILVER-tasolle! Pisteiden avulla tapahtuvasta jäsentason korotuksesta voit lukea lisää täältä.

Kuinka varata risteily ja saada bonuspisteitä?

Risteily varataan Royal Caribbean -yhtiön kotisivuilta. Palkintopisteiden saaminen edellyttää Nordic Choice Club -jäsennumeron antamista, ilmoita jäsennumerosi kohdassa yhteystiedot. Yli neljän henkilön risteilyvaraukset tehdään Royal Caribbean asiakaspalvelussa numerossa 020 386 386. Muistathan mainita Nordic Choice Club -jäsenyydestäsi ja ilmoittaa samalla jäsennumerosi.

Varaa täältä

Royal Caribbean – Suurenmoinen seikkailu merellä

Royal Caribbean seilaa yli 270 kohteeseen yli 70 maassa. Karibialla sinua odottavat hohtavan valkoiset hiekkarannat ja Bahaman turkoosina kimaltavat vedet. Ui kilpaa keihäsrauskujen kanssa Grand Caymanilla, tutustu salaperäisiin sademetsiin Puerto Ricossa ja koe elämykselliset Cozumelin mayarauniot. Välimerellä sinua odottavat myös hurmaavat historialliset kohteet kuten Barcelona, Rooma ja Venetsia.

Royal Caribbean -risteily on paljon enemmän kuin pelkkä risteily. Nauti mukavista hyteistä ja ystävällisestä palvelusta. Huolehdi kunnostasi myös matkalla - meillä sinulla on mahdollisuus treenata modernilla kuntosalilla. Ohjelmassa on myös paljon erilaisia aktiviteetteja ja viihdettä niin lapsille, nuorille kuin aikuisille. Lisäksi kaikki ateriat kuuluvat risteilyn hintaan. Royal Caribbean -risteily on suurenmoinen seikkailu merellä – unohtumaton loma!

2.564.378.001 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.