Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Nordic Choice Club

Hertz – käytä ja ansaitse palkintopisteitä

Vuokraa auto Hertziltä Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa – ansaitset 1000 palkintopistettä yhtä autonvuokraa kohti. Saat lisäksi 10 % alennuksen, kun vuokraat auton muualla maailmassa. Koskee suositushintaa, pl. viralliset maksut ja vakuutukset.

Ylimääräisiä etuja Hertzillä

Jos liityt Hertzin kanta-asiakasohjelmaan, saat paljon erilaisia etuja aina, kun vuokraat auton. Kun saavutat uuden, korkeamman Nordic Choice Club -jäsentason, muuttuu tasosi automaattisesti vastaavalle tasolle Hertzin Gold Plus Rewards -kanta-asiakasohjelmassa. Jäsenyys on ilmainen!

Jos olet BLUE-tason jäsen – klikkaa tästä

Jos olet SILVER-tason jäsen – klikkaa tästä

Jos olet GOLD-tason jäsen – klikkaa tästä

Jos olet PLATINUM-tason jäsen – klikkaa tästä

Jos olet jo Hertzin jäsen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme numerossa +47 22 33 42 00 tai sähköpostitse osoitteessa booking@choice.no. Voidaksemme auttaa sinua tarvitsemme Hertz-jäsennumerosi sekä Nordic Choice Clubin jäsennumeron. Käsittelyaika jäsentasojen yhteensovittamisen osalta on noin 6 työpäivää.

Näin ansaitset palkintopisteitä, kun vuokraat auton Hertziltä:
  1. Varaa vuokra-autosi Hertzin verkkosivuilta tai jonkin maakohtaisen puhelinnumeron kautta

  2. Anna alennuskoodi (CDP-numero) 597100, 597101 tai 597102. Ainoastaan tällä koodilla tehdyt varaukset oikeuttavat palkintopisteisiin

  3. Näytä jäsenkorttisi autoa noutaessasi, jotta Hertz voi rekisteröidä jäsennumerosi. Ansaitut palkintopisteet siirretään Hertziltä Nordic Choice Clubiin kerran kuukaudessa.

Vuokraa auto Hertziltä ja maksa palkintopisteillä

Voit käyttää palkintopisteitä viikonloppuauton vuokran maksamiseen Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa (ei koske Suomea). Alapuolelta löydät tarjouksen ehdot ja hinnat.

Vuokra-autoluokat palkintopisteillä maksamiseen

Palkintopistehinta

Viikonloppu (pe 12.00 – ma 09.00) luokka A (ainoastaan Tanskassa)

25.000    

Viikonloppu (pe 12.00 – ma 09.00) luokka B

25.000

Viikonloppu (pe 12.00 – ma 09.00) luokka C

30.000

Viikonloppu (pe 12.00 – ma 09.00) luokka D (ainoastaan Ruotsissa ja Norjassa)

35.000

Luokka A    Mini (ainoastaan Tanskassa): esimerkiksi VW Up
Luokka B    Taloudellinen: esimerkiksi Ford Fiesta, Peugot 208
Luokka C    Kompakti: esimerkiksi VW Golf, Ford Focus
Luokka D    Keskiluokka (ainoastaan Ruotsissa ja Norjassa): esimerkiksi Volvo V40


Näin vuokraat auton ja maksat palkintopisteillä
  1. Ota yhteys Nordic Choicen Asiakaspalveluun – joko puhelimitse numerossa +46771-666 700 tai sähköpostitse osoitteessa: choiceclub@choice.se

  2. Nordic Choice Club luo arvokupongin, joka on voimassa 12 kuukauden ajan, sekä vähentää palkintopisteet tililtäsi. Arvokuponki lähetetään postitse ja sen tilaus tulee tehdä vähintään 7 päivää ennen suunniteltua käyttöä. Jotta voit saada arvokupongin, täytyy palkintopisteidesi olla voimassa vähintään yhden vuoden ajan – myöntämispäivämäärästä eteenpäin. Ostettua arvokuponkia ei korvata, jos se häviää. Takaisinostoja ei myönnetä.

  3. Tilaa vuokra-autosi Hertzin varausjärjestelmän kautta ja kerro, että haluat tilata auton palkintopisteillä. Hertz Reservation Office Norway +47 22 10 00 00 (norjalainen numero koskee kaikkia jäseniä).

  4. Kun noudat auton, jätät arvokupongin todisteeksi maksusta. Sinulla täytyy lisäksi olla mukanasi voimassa oleva ajokortti sekä luottokortti – vakuudeksi ja mahdollisten haluamiesi lisien maksamiseksi.

2.564.374.001 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.