Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Nordic Choice Club

Varaa palkintoyö

Palkintoyöt alkavat 7 500 palkintopisteestä. Jokaisella hotellilla on oma kiinteä palkintopistehinta jokaiselle päivälle ja viikolle, koko vuodelle. Täältä voit katsoa suosikkihotelliasi koskevan palkintopistesumman ja varausohjeet.


Mikä on palkintoyö?

Palkintoyö on hotelliyö, jonka sinä voit Nordic Choice Club -jäsenenä varata palkintopisteillä. Yöpyminen tapahtuu aina hotellin kahden hengen Standard-huoneessa – kahdelle henkilölle, sisältäen aamiaisen (ellei toisin mainita). Voidaksesi varata palkintoyön ja hyödyntääksesi palkintopisteitäsi, sinun tulee olla ansainnut vähintään 7 500 palkintopistettä. 

 

Näin varaat palkintoyön

Varaat palkintoyön kirjautumalla sisään Omalle sivullesi. Voit myös varata palkintoyön Nordic Choice Hotelsin Asiakaspalvelusta, puhelimitse numerolla +46 0771-666 700 tai sähköpostitse osoitteella: booking@choice.se.

Haluatko varata palkintoyön Yasuragi-hotellista? Voit tehdä varauksen ottamalla suoraan yhteyttä hotelliin puhelimitse tai sähköpostitse.

Kuinka tämä toimii?

Haluamme tarjota sinulle Nordic Choice Club -jäsenenä edullisen jäsenyyden ja mahdollisuuden käyttää ansaitsemasi palkintopisteet sellaiseen, mistä pidät. Sen vuoksi meillä on aina varattuna rajoitettu määrä palkintohuoneita kaikissa hotelleissamme, joka päivä. Suosituimmat kohteemme ja cityhotellimme tulevat nopeasti täyteen, joten suosittelemme sinua tilaamaan palkintoyösi hyvissä ajoin ennen haluamaasi saapumispäivämäärää. Tällöin sinulla on suurempi mahdollisuus saada huone juuri haluamastasi hotellista.

Kuinka monta palkintopistettä yksi hotelliyöpyminen maksaa?

Tarvittavien palkintopisteiden määrä riippuu siitä, milloin ja minkätyyppisessä hotellissa haluat asua. Oletko onnistunut keräämään 7 500 palkintopistettä? Onneksi olkoon, se riittää hotelliyöpymiseen monissa hotelleissa. Oletko kerännyt vielä enemmän palkintopisteitä? Käytä tilaisuus hyväksesi ja vieraile jossakin ylellisistä kylpylähelmistämme tai mikset vaikka jossakin suositussa cityhotellissamme? Tästä alapuolelta näet, missä hotelleissa voit asua ansaitsemillasi palkintopisteillä. Olet lämpimästi tervetullut johonkin Nordic Choice Hotels -hotelleista!

 

Palkintoyö Euroopassa

Kun olet ansainnut 10 000 palkintopistettä, sinulla on myös mahdollisuus varata palkintoyö valikoiduista Choice Hotels -hotelleista Euroopassa. Kaikki Euroopan matkakohteemme löydät täältä.

2.564.378.001 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.