Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Nordic Choice Club

Näin ansaitset Nordic Choice Hotels -palkintopisteitä

Nordic Choice Clubin jäsenenä et ansaitse palkintopisteitä ainoastaan meidän hotelleissamme, vaan myös monien muiden toimijoiden kautta. Alapuolelta löydät lisätietoja siitä, miten ansaitset palkintopisteitä.

  • Kun asut yhdessä hotelleistamme, ansaitset 1 palkintopisteen jokaista kruunua tai 10 pistettä jokaista huonehinnasta maksettua euroa kohden.

  • Kun ruokailet ravintolassa, asuessasi yhdessä Clarion Hotel- tai Quality Hotel -hotelliketjujen hotelleista tai meidän itsenäisissä hotelleissamme Norjassa ja Tanskassa. 

  • Yöpymisestä kokouksen/pakettihinnan yhteydessä, jossa majoitus on osa kokonaishintaa. Ansaitset 1000 palkintopistettä per yö. 

  • Kun asut Choice International -hotellissa Pohjoismaiden ja Baltian maiden ulkopuolella. Ansaitset 750 palkintopistettä per yö. Älä unohda lähettää kuittia Nordic Choice Hotels Asiakaspalveluun. 

  • Alennettujen erikoishintojen yhteydessä, kuten matkanjärjestäjien pakettimatkojen kanssa. Tällöin ansaitset 500 palkintopistettä per yö. 

  • Yhteistyökumppaneidemme kautta. Teemme yhteistyötä useiden yritysten ja palvelujen kanssa, joiden kautta voit ansaita palkintopisteitä. 

 Ansaitsemasi palkintopisteet voivat myös johtaa jäsentasosi korotukseen. Lue lisää täältä!

Tutustu täydellisiin asiakasehtoihimme saadaksesi lisätietoa mahdollisista poikkeuksista.

2.564.378.001 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.