Siirry sisältöön
Nordic Choice Club - Helppoja pisteitä

Näin ansaitset palkintopisteitä

Sinun ei tarvitse yöpyä hotellissa usein nostaaksesi jäsentasoasi. Nordic Choice Clubin avulla voit korottaa jäsentasoasi sekä yöpymisten lukumäärän että keräämiesi palkintopisteiden avulla.

Pisteitä tasoa kohti

Kutakin jäsenkautta (12 kuukautta laskien siitä kuukaudesta jona liityit jäseneksi) koskien on voimassa seuraava:

BLUE: Et tarvitse yöpymisiä etkä palkintopisteitä ollaksesi BLUE-jäsen

SILVER: 5 yöpymistä tai 15 000 palkintopistettä

GOLD: 30 yöpymistä tai 50 000 palkintopistettä

PLATINUM: 60 yöpymistä tai 100 000 palkintopistettä

Women in sunglasses Nordic Choice Clubin avulla voit korottaa jäsentasoasi sekä yöpymisten lukumäärän että keräämiesi palkintopisteiden avulla.

LIFETIME

Jos olet koko sinä aikana, kun olet ollut Nordic Choice Club -jäsen, ansainnut 500 000 palkintopistettä, saavutat GOLD LIFETIME -tason. Se merkitsee sitä, että saat säilyttää kaikki GOLD-jäsenyyden edut koko elämäsi riippumatta siitä, kuinka paljon palkintopisteitä keräät tulevina jäsenkausina. Et siis koskaan putoa takaisin tasoille SILVER tai BLUE. Sinulla on edelleenkin mahdollisuus tavoittaa PLATINUM-taso ansaitsemalla ne palkintopisteet tai yöpymiset, jotka vaaditaan jäsenkauden aikana.

Jos lisäksi jatkat palkintopisteiden ansaitsemista niin, että saavutat yhteensä miljoona palkintopistettä siitä päivästä lähtien, kun liityit jäseneksi, voit nauttia kaiken kruunaavasta tasosta – PLATINUM LIFETIME! Silloin olet onnistunut siitä, missä harvat ovat onnistuneet eikä sinua tulla koskaan pudottamaan GOLD-, SILVER- tai BLUE-tasoile. Sen sijaan saat nauttia kaikista eduista, jotka sisältyvät PLATINUM-tasoon koko tulevaisuutesi ajan.

LIFETIME GOLD: 500 000 palkintopistettä

LIFETIME PLATINUM: 1 000 000 palkintopistettä

Ansaitse palkintopisteitä Nordic Choice Hotelsilla

Hotelliyöpymisestä

  • Ansaitset 1 palkintopisteen jokaista huonehintaan kuluttamaasi kruunua kohti tai 10 pistettä kuluttamaasi euroa kohti. Palkintopisteet lisätään pistesaldoosi vierailusi jälkeen.

  • Oletko varannut kokouksen, jossa hotellihuoneen hinta sisältyy kokonaishintaan? Siinä tapauksessa ansaitset 1 000 palkintopistettä yöpymistä kohti. Muista antaa oma ja kollegojesi Nordic Choice Club -jäsennumerot saadaksenne palkintopisteet.

  • Alennettujen erikoishintojen, kuten esimerkiksi crew-sopimus matkanjärjestäjille, yhteydessä ansaitset 500 palkintopistettä yöpymistä kohti.

Varauksestasi

  • Saat 10 % ylimääräisiä palkintopisteitä, kun varaat verkkosivun choice.fi ja sovelluksen kautta. Etu koskee kaikkia jäseniä, jäsentasosta riippumatta. Muista, että sinun tulee olla sisäänkirjautuneena saadaksesi ylimääräiset pisteet.

  • Saat lisäpisteitä jokaisesta varauksesta jäsentasosi mukaan: 10 % SILVER-, 20 % GOLD- ja 30 % PLATINUM-jäsenille.

Hotelliravintoloissa

  • Siirrä ravintolalasku huonelaskullesi ja ansaitset palkintopisteitä ruoasta asuessasi hotelleissa Clarion Hotel® ja Quality Hotel™ sekä itsenäisissä hotelleissamme Norjassa ja Tanskassa. Jokainen hotellin ravintolassa ruokaan kulutettu NOK/DKK antaa sinulle 1 palkintopisteen.

  • Jos asut hotellissa Ruotsissa tai Suomessa, saat sen sijaan ravintolakupongin per yö asuessasi hotelleissa Clarion Hotel®, Quality Hotel™ ja itsenäisissä hotelleissamme. BLUE-jäsenenä saat ravintolakupongin arvoltaan 35 SEK/4 EUR, 75 SEK/8 EUR SILVER-jäsenenä, ja 125 SEK/13 EUR, jos olet GOLD- tai PLATINUM-jäsen.

Restaurant Norda Clarion Hotel PostAnsaitse palkintopisteitä ruoasta hotellien ravintoloissa!

Ansaitse palkintopisteitä yhteistyökumppaneiltamme

  • Voit valita risteilyjä, alppimatkoja, vuokra-autoja, lentoja, polkupyöriä ja paljon muuta. Tässä ovat kaikki yhteistyökumppanit, joilta voit ansaita palkintopisteitä.

  • Nordic Choice Club Mastercard antaa sinulle sekä monia etuja että useita mahdollisuuksia ansaita yksinkertaisia palkintopisteitä. Mitä sanoisit 10 000 pisteestä tervetuliaislahjaksi, palkintopisteistä kaikista ostoista ja automaattisesta päivityksestä SILVER-tasolle? Tutustu kaikkiin etuihin, jotka saat Nordic Choice Club Mastercardilla.

  • Ansaitset 750 palkintopistettä yöpymistä kohti, kun asut Choice Hotels -hotelleissa Pohjoismaiden ja Baltian maiden ulkopuolella. Muista lähettää kuva kuitista Nordic Choice Hotels Asiakaspalveluun (booking@choice.se), ja palkintopisteet rekisteröidään jäsentilillesi.

Vapauta uusia etuja ja saat edullisemmat hinnat

Aina edullisemmat hinnat

Ansaitse palkintoöitä

Kätevämmät varaukset

NORDIC CHOICE CLUB

Saa 5 % jäsenalennusta

+358