HintatakuuJäsenalennus 5–15 %
Nordic Choice ClubVaraukseniAsiakaspalvelu
Hotellit ja matkakohteetKongressit ja kokoukset

Näin ansaitset palkintopisteitä

Sinun ei tarvitse yöpyä hotellissa usein nostaaksesi jäsentasoasi. Nordic Choice Clubin avulla voit korottaa jäsentasoasi sekä yöpymisten lukumäärän että keräämiesi palkintopisteiden avulla.

Pisteitä tasoa kohti

Kutakin jäsenkautta (12 kuukautta laskien siitä kuukaudesta jona liityit jäseneksi) koskien on voimassa seuraava:

Women in sunglasses Nordic Choice Clubin avulla voit korottaa jäsentasoasi sekä yöpymisten lukumäärän että keräämiesi palkintopisteiden avulla.

LIFETIME

Jos olet koko sinä aikana, kun olet ollut Nordic Choice Club -jäsen, ansainnut 500 000 palkintopistettä, saavutat GOLD LIFETIME -tason. Se merkitsee sitä, että saat säilyttää kaikki GOLD-jäsenyyden edut koko elämäsi riippumatta siitä, kuinka paljon palkintopisteitä keräät tulevina jäsenkausina. Et siis koskaan putoa takaisin tasoille SILVER tai BLUE. Sinulla on edelleenkin mahdollisuus tavoittaa PLATINUM-taso ansaitsemalla ne palkintopisteet tai yöpymiset, jotka vaaditaan jäsenkauden aikana.

Jos lisäksi jatkat palkintopisteiden ansaitsemista niin, että saavutat yhteensä miljoona palkintopistettä siitä päivästä lähtien, kun liityit jäseneksi, voit nauttia kaiken kruunaavasta tasosta – PLATINUM LIFETIME! Silloin olet onnistunut siitä, missä harvat ovat onnistuneet eikä sinua tulla koskaan pudottamaan GOLD-, SILVER- tai BLUE-tasoile. Sen sijaan saat nauttia kaikista eduista, jotka sisältyvät PLATINUM-tasoon koko tulevaisuutesi ajan.

Ansaitse palkintopisteitä Nordic Choice Hotelsilla

Hotelliyöpymisestä

Ansaitset 1 palkintopisteen jokaista huonehintaan kuluttamaasi kruunua kohti tai 10 pistettä kuluttamaasi euroa kohti. Palkintopisteet lisätään pistesaldoosi vierailusi jälkeen.

Oletko varannut kokouksen, jossa hotellihuoneen hinta sisältyy kokonaishintaan? Siinä tapauksessa ansaitset 1 000 palkintopistettä yöpymistä kohti. Muista antaa oma ja kollegojesi Nordic Choice Club -jäsennumerot saadaksenne palkintopisteet.

Alennettujen erikoishintojen yhteydessä ansaitset 500 palkintopistettä yöpymistä kohti.

deluxe-double-room-with-view-vox-hotel_16_9

Varauksestasi

Saat 10 % ylimääräisiä palkintopisteitä, kun varaat verkkosivun choice.fi ja sovelluksen kautta. Etu koskee kaikkia jäseniä, jäsentasosta riippumatta. Muista, että sinun tulee olla sisäänkirjautuneena saadaksesi ylimääräiset pisteet.

Saat lisäpisteitä jokaisesta varauksesta jäsentasosi mukaan: 10 % SILVER-, 20 % GOLD- ja 30 % PLATINUM-jäsenille.

Ansaitse palkintopisteitä yhteistyökumppaneiltamme

Voit valita risteilyjä, vuokra-autoja, lentoja ja paljon muuta. Tässä ovat kaikki yhteistyökumppanit, joilta voit ansaita palkintopisteitä.

Ansaitset 750 palkintopistettä yöpymistä kohti, kun asut Choice Hotels -hotelleissa Pohjoismaiden ja Baltian maiden ulkopuolella. Muista lähettää kuva kuitista Nordic Choice Hotels Asiakaspalveluun (booking@choice.se), ja palkintopisteet rekisteröidään jäsentilillesi.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.