Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Kastrup Tanska

Lähistöllä sijaitsevia hotelleja: 7

2 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressit ja kokoukset Kastrupin lentokentällä

Järjestätkö kongressia, kokousta tai yksityistä tapahtumaa Kastrupissa, Kööpenhaminan lentokentän lähellä? Meillä on sinulle useita eri vaihtoehtoja, halusitpa sitten asua lentokentän läheisyydessä tai Kööpenhaminan keskustassa.

Reilun kilometrin päässä Kööpenhaminan lentokentän terminaaleista sijaitsee Quality Airport Hotel™ Dan. Olipa suunnitelmissasi järjestää myyntipalaveri, kick-off- tilaisuus tai isot syntymäpäiväjuhlat, löydät hotellista useita tilavaihtoehtoja eri tilaisuuksiin. Me autamme sinua kaikessa mahdollisessa, olipa kyseessä sitten pehmytjäätelö, popcorn, tekniset järjestelyt tai yöpyminen luonamme.

Hotellin ja Kastrupin lentokentän välillä liikut kätevästi omalla bussilla, täysin ilmaiseksi. Ajomatka ei kestä viittä minuuttia pidempää. Lyhyen kävelymatkan päässä hotellista sijaitsee Kööpenhaminan metro ja Kastrupin pysäkki, josta pääset helposti Tanskan pääkaupungin keskustaan. Kastrupista pääset myös junalla Ruotsiin ja Malmöhön, jos haluat liikkua maarajojen yli. Hotelli sijaitsee myös hyvien liikenneyhteyksien päässä, jos saavut autolla Kööpenhaminasta tai Ruotsista Juutinrauman siltaa pitkin.

Jos haluat järjestää kongressin, kokouksen tai tapahtuman keskellä Kööpenhaminaa, löytyy meiltä myös kaksi hotellia Kööpenhaminan keskustasta. Lisätietoja Kööpenhaminasta löydät täältä.

Koska hotellilta on lyhyt matka Kööpenhaminaan, löydät lähistöltä runsaasti erilaista tekemistä. Miksi et vierailisi Tivolissa, kokeilisi opastettua kierrosta Rosenborgin linnassa tai hemmottelisi matkaseuruetta hienolla illallisella yhdessä Kööpenhaminan monista New York cuisine -ravintoloista. Hyviä vaihtoehtoja löytyy myös Kastrupista – tutustumisen arvoisia kohteita ovat esimerkiksi Den Blå Planet -akvaario sekä Kastrupin linna.

Lue vähemmän
2 hotellia vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.564.411.001 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.