Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Høje Taastrup Tanska

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokoukset ja kongressit Høje Taastrupissa

Etsitkö tapahtuma- tai kongressitiloja Kööpenhaminan alueelta? Siinä tapauksessa Høje Taastrup on hyvä vaihtoehto sinulle! Quality Hotel™ Høje Taastrupista löytyy useita kokoustiloja ja täällä asut lähellä sekä kaupunkia että Kastrupin lentokenttää.

Quality Hotel Høje Taastrup tarjoaa useita joustavia, valoisia kokoustiloja, jotka sopivat erinomaisesti pienempiin kokouksiin, useamman päivän kongresseihin, kick-offeihin ja tuotelanseerauksiin. Hotellilla on myös kapasiteettia ottaa vastaan suuria ryhmiä juhlaillallisia tai yritysjuhlia viettämään. Quality Hotel Høje Taastrupista on tietenkin myös mahdollista vuokrata tiloja yksityisiin tapahtumiin, näyttelyihin ja hääjuhliin.

Jos järjestätte kongressin Quality Hotel Høje Taastrupissa, voitte olla varmoja siitä, että teistä pidetään hyvää huolta erinäisillä tauoilla. Hyvä ruoka ja juoma ovat tärkeä osa kokemusta, ja hotellimme auttaa mielellään teitä pitämään aivot toiminnassa päivän kokousten ja inspiroivien keskustelujen aikana.

Kun on teambuildingin ja aktiviteettien aika, pääsette junalla nopeasti Kööpenhaminaan vain 20 minuutissa. Junan kyytiin voitte hypätä Høje Taastrupin asemalta, joka on kävelymatkan etäisyydellä hotellista. Nauttikaa pääkaupungin vilkkaasta elämästä, ostosmahdollisuuksista, kulttuurista ja ravintolatarjonnasta. Ja jos aika ei riitä Kööpenhaminassa vierailuun, löydätte myös Høje Taastrupista yhtä sun toista tekemistä. Älkää unohtako tutustua ympärillä oleviin golfkenttiin – täältä löydätte muutamia Tanskan parhaista golfkentistä! Ja jos haluatte mennä ostoksille, onnistuu sekin vaivatta, sillä ostoskeskukset City2 ja COPENHAGEN Design Outlet sijaitsevat vain 500 metrin päässä hotellista.

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

Not a conference member?

Not a member? Sign up to receive our newsletter!

No, thank you!

Action you performed failed! Try again later.

Not a conference member?
Thank you for signing up!

You will soon recieve an email with great offers

2.564.396.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.