Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokoukset Tanskassa

Tanska

4 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Varaa kokous, kongressi tai tapahtuma Tanskan hotelleistamme

Oletko Tanskassa ja etsitkö sopivia tiloja kokousta tai kongressia varten? Nordic Choice Hotelsilta voit varata kaikkea mahdollista – aina suurista kongresseista yritysjuhliin ja pienempiin tapaamisiin sekä kick-offeihin.

Kun on aika tavata kollegoita ja tehdä jotain hieman tavallisesta poikkeavaa, ei sekä tilojen että palvelun laatua voi liikaa korostaa – olittepa sitten suunnittelemassa kick-offia tai etsimässä mukavaa juhlatilaa. Nordic Choice Hotelsilla on monia upeita hotelleja Tanskassa ja näistä hotelleista löytyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja kokouksia ajatellen – aina pienistä ryhmähuoneista suurempiin kokous- ja kongressitiloihin. Nämä tilat ovat luonnollisesti joustavasti muunneltavissa tarpeidenne ja toivomustenne mukaisesti ja meiltä voitte lisäksi tarvittaessa lainata teknistä laitteistoa, kuten mikrofoneja, projektoreita sekä kaiuttimia.

Tutustukaa keskellä Kööpenhaminaa sijaitseviin hotellihelmiimme. Keskeisen sijainnin ansiosta teillä on lyhyt matka niin kaupungin nähtävyyksiin, hyviin ravintoloihin kuin vauhdikkaaseen yöelämäänkin. Edellä mainitut asiat saattavat todellakin tulla tarpeeseen – pitkän, esityksiä ja ryhmätöitä sisältäneen kokouspäivän jälkeen. Eikä tule myöskään unohtaa mahdollisuuksia erilaisiin aktiviteetteihin ja teambuildingiin yhdessä kollegoiden kanssa. Voitte myös luonnollisesti varata hotellihuoneita kokouksenne yhteyteen, jos aiotte viipyä Tanskan charmikkaassa pääkaupungissa hieman pidempään.

Jos aikomuksena on kokoontua isommalla porukalla tai vaikkapa koko yrityksen voimin, löydätte omaan tapahtumaanne sopivat tilat suuresta, Høje Taastrupissa, hieman Kööpenhaminan ulkopuolella sijaitsevasta kokoushotellistamme. Hyvien kulkuyhteyksien ansiosta Quality Hotel™ Høje Taastrup on helposti saavutettavissa pääkaupungista käsin ja täältä voitte myös lähteä tutustumaan esimerkiksi lähellä sijaitsevaan Roskildeen, joka on yksi Tanskan vanhimmista kaupungeista – tarjoten upeaa, hyvin säilynyttä tanskalaista kulttuuria ja historiaa.

Jos olet esimerkiksi työmatkalla, eikä sinulla ole sen enempää aikaa tutustua kaupungin tarjontaan, voi Kastrupissa sijaitseva lentokenttähotellimme Copenhagen Airport siinä tapauksessa olla sopiva vaihtoehto sinulle. Jos kokous-/työpäivä jääkin luultua lyhyemmäksi, pääsee lentokentältä luonnollisesti nopeasti Kööpenhaminan keskustaan sekä muualle maahan. Ja jos haluat mieluiten rentoutua pitkän päivän jälkeen, löytyy Clarion Hotel Copenhagen Airportista todella upea kylpylä juuri tätä tarkoitusta varten.

Lue vähemmän
4 hotellia vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.564.402.003 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.