Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Helsinki Suomi

2 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressit ja kokoukset Helsingissä

Oletko aikeissa järjestää kokouksen, kongressin tai kick-off-tilaisuuden Helsingissä? Olet täsmälleen oikeassa paikassa. Meillä on kaksi hotellia Helsingissä, yksi uudessa Jätkäsaaren kaupunginosassa ja toinen Helsinki-Vantaan lentokentän kupeessa.

Clarion Hotel® Helsinki sijaitsee meren äärellä, Helsingin keskustan eteläosassa. Vierivieressä hotellimme kanssa sijaitsee Makasiini, jonka juuret juontavat 1930-luvulle. Modernisoitu versio rakennuksesta toimii tänä päivänä suosittuna tapahtuma-areena kaikkine mukavuuksineen.

Pitkän ja vaativan kokouspäivän kruunaa hotellimme 16. kerroksessa sijaitseva Sky Room, Helsingin mahtavin Sky-baari, joka on tyylikäs ja suosittu kohtaamispaikka myös paikallisten keskuudessa. Upea näköala yli alati elävän sataman alueen tuo miljööseen sitä jotain erityistä. Samassa kerroksessa sijaitsee kaksi ylellistä kokoustilaamme. Illanviettoa kollegoiden kanssa voi jatkaa rennosti vaikkapa yhdessä kaupungin monista karaokebaareista – Helsinki on tunnettu vilkkaasta iltaelämästään ja useat ravintolat ja baarit sijaitsevat kävelyetäisyydellä hotellista.

Clarion Hotel® Helsinki Airport on täydellinen valinta kokous- ja tapahtumahotelliksi myös sijaintinsa ansiosta – meille on helppo saapua kaikkialta – lentäen tai junalla, ulkomailta tai kotimaasta. Kokoushotelliimme, sekä jatkuvassa kasvussa olevalle Aviapoliksen yritysalueelle, on lentokentältä vain kahden minuutin junamatka. Clarion Hotel® Helsinki Airport tarjoaa monipuoliset tilaratkaisut ja palvelut onnistuneeseen ja viihtyisään kongressiin, yrityskokoukseen ja tapahtumaan.

Helsingin keskustan monipuoliset nähtävyydet, kulttuuritarjonta ja ostosmahdollisuudet – kaikki, mitä suurkaupungilla on tarjottavanaan – odottavat sinua miltei nurkan takana, vain 30 minuutin junamatkan päässä hotelliltamme. Täältä voit lukea lisää Helsingin tarjoamista nähtävyyksistä.

Lue vähemmän
2 hotellia vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.564.413.004 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.