Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Helsinki-Vantaan lentoasema Suomi

2 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressit ja kokoukset Helsinki-Vantaan lentoaseman tuntumassa

Etsitkö nykyaikaisia kokoustiloja Helsinki-Vantaan lentokentän lähistöltä? Uudessa, vasta rakennetussa Clarion Hotel® Helsinki Airportissa on tiloja sekä pienelle kokoukselle että suurelle kongressille tai yritysjuhlalle.

Clarion Hotel Helsinki Airportissa saat tarvitsemaasi apua, oli kyseessä sitten seminaari, kurssi tai kongressi. Aamu- ja iltapäiväkahvit, kokouslounas ja after-work – henkilökuntamme järjestää nämä helposti, sinun toiveidesi mukaan. Kokoustilat voidaan muokata sopiviksi, niin koon kuin kalustuksen/varustuksenkin puolesta, ja mikäli tarvitsette jotain erityistä, on henkilökuntamme paikalla auttamassa teitä.

Pitkän kokouspäivän jälkeen voimme suositella rentoutumista yhteisellä illallisella. Hotellista löytyy Kitchen & Table by Marcus Samuelsson -ravintola – ravintolakonsepti, joka sisältää makuja Manhattanilta ja Pohjoismaista. Ja jos jäätte yöksi luoksemme, voitte tutustua hotellin kuntosaliin sekä suomalaiseen saunaan (tietysti!). Juna vie teidät puolessa tunnissa Helsingin keskustaan, Suomen pääkaupunkiin, joka tarjoaa ravintoloita, museoita sekä yöelämää.

Kokoushotelli sijaitsee aivan Aviapolis-rautatieaseman vieressä uudella Aviapoliksen yritysalueella, kahden kilometrin päässä lentokentältä. P-paikallisjunalla, Helsinkiin päin, on Aviapoliksen asemalle matkaa vain yksi asemanväli. Matka kestää kaksi minuuttia, ja matka keskustasta kokoushotelliin kestää 30 minuuttia. Aviapolis on nopeasti kasvava kaupunginosa, mutta jo tänä päivänä sieltä löytyy Suomen suurin ostoskeskus, kylpylä ja Suomen lentomuseo.

Helsinki-Vantaan lentokenttä on Suomen suurin lentokenttä, josta lähtee päivittäin lentoja kaikkiin suuriin kansainvälisiin kohteisiin. Riippumatta siitä, tulevatko työtoverisi Tokiosta vai Berliinistä, voit aina helposti sopia tapaamisen Clarion Hotel Helsinki Airportiin!

Lue vähemmän
2 hotellia vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.566.102.004 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.