Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Sunne Ruotsi

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressit ja kokoukset Sunnessa

Kongressi tai juhla Sunnessa? Selma Spa+ -kokous- ja spahotellimme on tyylikäs yhdistelmä inspiraatiota, rentoutumista ja aktiviteetteja. Mjölksyra & Champagne -filosofiamme yhdistää aktiviteetit ja rentoutumisen uniikiksi elämykseksi! Varaa nyt!

Idyllisen Sunnen Frykens strand -rantamaisemassa sinua odottaa elegantti Selma Spa+ -kokous- ja spahotelli – täydellinen valinta sinulle, joka etsit uniikkia kokous- ja juhlatilaa Sunnesta ja Värmlannista. Hotellimme tarjoaa useita erilaisia tilaratkaisuja niin pienempiin kokouksiin kuin mittaviin, usean päivän kongresseihinkin. Eikä tule unohtaa esimerkiksi tuotelanseerauksia ja satojen vieraiden juhlaillallisia. Meillä pääosaa näyttelevät treenaus, hyvinvointi ja viihtyvyys, jotka ovat myös tärkeä osa hotellissamme järjestettäviä kokouksia. Yhdistä kokouspäivään rentouttava hetki yhdessä Pohjoismaiden suosituimmista spa-osastoista. Täällä sinua odottavat uima-altaat, saunat ja rentoutumistilat sekä monipuoliset treenimahdollisuudet, niin mielelle kuin kehollekin – joogaa, kuntosalitreeniä ja ryhmäliikuntatunteja – valitse oma lajisi.

Kokous Selma Spa+ -hotellissamme on paljon enemmän, siitä pitää huolen myös hotellimme kaunis ympäristö. Hotellimme sijaitsee metsän reunassa ja nurkan takaa avautuva luonto on henkeäsalpaava. Aloita tai päätä kokouspäivä juoksulenkillä tai hiihtoladulla tai heittäydy metsäpolkujen vietäväksi maastopyörän selässä. Hiihdon ja laskettelun ystäville Ski Sunne -hiihtokeskus on erinomainen vaihtoehto sporttiseen päivään.

Selma Spa+ -kokous- ja spahotelliin on helppo saapua. Autolla saapuville hotellivieraille pysäköinti on maksuton. Sunnen juna-asema sijaitsee kahden kilometrin päässä hotellilta ja tämän matkan voi taittaa joko kävellen tai taksin kyydissä. Sunnen keskustasta löytyy muutamia ravintoloita ja kauppoja.

Sunne on tunnettu kulttuuripaikkakunta, ehkä ensisijaisesi Selma Lagerlöfin ansiosta – Lagerlöf varttui Sunnen Mårbackassa. Vieraile kollegoidesi kanssa Nobelin rauhanpalkinnolla, palkitun kirjailijan kotitalossa. Toinen mielenkiintoinen nähtävyys on Sunnen kirkko, joka on mainittu Göran Tunströmin “Jouluoratoriossa”.

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.564.413.004 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.