Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Strömstad Ruotsi

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressi- ja kokoustilat Strömstadissa

Suunnitteletko kokousta tai kongressia Strömstadissa? Tarjoamme mahdollisuudet kongressiin luonnonkauniilla paikalla Strömstadin keskustan tuntumassa. Erinomaiset juna- ja bussiyhteydet Göteborgiin, Osloon ja lähialueille – meille on helppo tulla.

Strömstad Spa sijaitsee ainutlaatuisella paikalla meren äärellä Ruotsin länsirannikolla, Strömstadin keskustan tuntumassa. Hotellin modernit ja joustavat tilat soveltuvat moneen eri tilaisuuteen ja tapahtumaan, kokouksista kongresseihin ja workshopeista seurustelutilaisuuksiin. Hotellimme Spa-osasto kutsuu rentoutumaan saunan lämmössä tai virkistäytymään lumitynnyrissä. Suo itsellesi ylellinen jalkahoito tai karista työasiat harteiltasi suola-altaassa tai ulkoporealtaassamme. Haluamme, että päivästäsi meillä tulee onnistunut ja viihtyisä ja räätälöimme tilaisuuden ruokineen ja juomineen, kevyestä välipalasta tyylikkääseen juhlailtaan kolmen ruokalajin illallisineen. Yhdistä tilaisuuteen jokin mukava aktiviteetti tai tapahtuma – me autamme sinua tilaisuuden suunnittelussa ja järjestämisessä alusta loppuun, toiveidesi mukaan.

Toisinaan maisemanvaihdos on paikallaan, uusi ympäristö tarjoaa uutta inspiraatiota, ja Strömstad on ihanteellinen paikka esimerkiksi yrityksen teambuilding-päivään. Hotellin erinomainen sijainti luo täydelliset puitteet erilaisille aktiviteeteille tiimin kanssa. Miltä kuulostaisi viisiottelu, pyöräily- tai kajakkiretki tai vaikkapa zumbatunti ennen kalastusta?

Hotellilta kaupungin keskustaan ajaa vain kymmenessä minuutissa. Täällä sinua odottavat Strömstadin idylliset kadut, uniikit putiikit ja tyylikkäät taidegalleriat, suuremmista kaupoista ja viihtyisistä kahviloista ja ravintoloista puhumattakaan. Aitoa saaristolaistunnelmaa löydät hyppäämällä veneen kyytiin kohti Kosteröarna-saariryhmää.  Täällä sijaitseva Kosterhavets-kansallispuisto on Ruotsin lajirikkain merialue ja ehdottomasti tutustumisen arvoinen – saarilla on helppo liikkua pyöräillen tai kävellen.

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.564.413.004 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.