Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Örebro Ruotsi

2 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressi- ja kokoustilat Örebrossa

Jos suunnittelet kokousta tai tapahtumaa Örebrossa, meillä on tarjota sinulle monia vaihtoehtoja. Pienemmät ja suuremmat tilaisuudet upeassa ympäristössä, Örebron keskustassa. Perille pääset kätevästi junalla tai lentäen Tukholmasta tai Göteborgista.

Keskustan hotellimme tarjoavat tiloja kaikkiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Jos suunnittelet pienempää kokousta tai johtokunnan kokousta upeassa ja samalla nykyaikaisessa ympäristössä, on kokoushuone Clarion Collection® Hotel Borgenissa, Örebron omassa ritarilinnassa, erinomainen vaihtoehto. Jos taas on kysymyksessä vähän suurempi kokous, workshop, kongressi, kick-off, seminaari, näyttely tai juhla, suosittelemme Clarion Hotel® Örebrota, jossa on kokousosasto sekä palkittu Kitchen & Table by Marcus Samuelsson -ravintolakonsepti. Energiataso pysyy huipussaan, jos yhdistät kokoukseen tai tapahtumaan maukkaan ruoan ja maittavat juomat. Autamme tietenkin sinua toteuttamaan järjestelyt toiveidesi mukaan – riippumatta siitä, onko kysymyksessä yksinkertaisempi kahvitilaisuus tai todellinen juhlailta kolmen ruokalajin illallisella.

Kokoushotelliemme lähistöllä sijaitsee Örebron yliopisto, Yliopistollinen keskussairaala (Universitetssjukhuset), useita viranomaisia, kuten CSN, sekä yrityksiä, kuten Atlas Copco ja E.ON. Örebron rautatieasemalta kävelymatka hotellille kestää noin 5-15 minuuttia, riippuen siitä, mitä tiloja valitset. Örebron lentokentälle pääset autolla hieman yli 15 minuutissa ja Arlandaan on vähän yli kahden tunnin ajomatka.

Molemmat hotellit sijaitsevat kävelymatkan päässä Örebron linnasta ja Svartån-joesta, joka virtaa Örebron läpi. Kaupungista löydät kauniin ja kävely-ystävällisen keskustan, jossa on kauppoja, puistoja, kahviloita, ravintoloita sekä kulttuuritarjontaa. Jos sinulla on aikaa kokousten välillä, suosittelemme kävelylenkkiä Wadköpingissä, Svartån-joen rannalla. Sieltä löydät vanhoja puutaloja ja puutarhoja, jotka kertovat vanhasta Örebrosta. Aivan lähistöllä sijaitsee myös Stadsparken-puisto viheralueineen ja ruusutarhoineen.

Lue vähemmän
2 hotellia vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.564.413.004 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.