Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Norrköping Ruotsi

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokoukset ja kongressit Norrköpingissä

Varaa kokous tai kongressi keskustan hotellista Comfort Hotel® Norrköping. Hotellissa on useita kongressitiloja ja pienempiä kokoushuoneita. Täällä teillä on kaupungit nähtävyydet lähellä ja vain viiden minuutin matka Norrköpingin keskusasemalle.

Saltängenin kaupunginosassa, kivenheiton päässä Norrköpingin kaupoista ja ravintoloista, sijaitsee nykyaikainen Comfort Hotel Norrköping. Hotellin kokousosasto tarjoaa useita tiloja, jotka voidaan helposti mukauttaa teidän toiveidenne mukaisiksi.

Kokouksen aikana on tärkeää, että kaikki on paikallaan, ja että energiavarastoja täytetään päivän aikana. Hotellissa Comfort Hotel Norrköping saat apua kaikkeen, tekniikasta ja suunnittelusta kahviin ja lounaaseen. Tilaisitko samantien päiväpaketin? Jos kokous venyy kovin myöhäiseen, voi hotelli pyynnöstä järjestää päivällisen koko tiimille.

On olemassa monia etuja varatessasi kongressin Norrköpingin keskustasta. Kaupungin nähtävyydet ja muu tarjonta ovat mukavalla kävelyetäisyydellä hotellilta, ja jos haluatte mennä pidemmälle, niin sekä keskusasema että kaupungin raitiovaunut ovat lähellä. Lisäksi lähellä ei ole ainoastaan yksi vaan jopa kaksi lentokenttää. Norrköpingin lentokentälle on vain 10 minuutin ajomatka, kun taas matka Skavstan lentokentälle kestää noin 45 minuuttia.

Mikäli teillä on aikaa, löydätte Norrköpingistä paljon kävelymatkan etäisyydellä hotellilta. Motala Ström (paikallisesti tunnettu nimellä Strömmen) virtaa kaupungin läpi ja luo upean kaupunkikuvan monine siltoineen, jotka on tarkoitettu jalankulkijoille ja pyöräilijöille. Käytä tilaisuus hyväksesi ja kävele pitkin Drottninggatania, joka on kaupungin pääkatu, ja jatka Gamla Torget -torille, jossa 1700- ja 1800-lukujen talot kertovat Norrköpingin aikaisemmasta keskustasta ja historiasta. Kulttuurista kiinnostuneelle Norrköping tarjoaa myös suuren valikoiman näyttelyjä, teatteria ja esityksiä. 

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.564.413.004 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.