Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Luulaja Ruotsi

3 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressi- ja kokoustilat Luulajassa

Jos suunnittelet kokousta, kongressia tai tapahtumaa Luulajassa, voit valita haluamasi useista kokoushotelleistamme. Keskustan hotelleissamme voimme järjestää kaiken mahdollisen – tilat, ruoat ja juomat sekä yöpymisen.

Kokoushotellimme Clarion Hotel® Sense ja Quality Hotel™ Luleå sopivat erinomaisesti kokoukseen, kick-offiin tai pidempään kongressiin. Me autamme mielellämme sinua, mitä tulee tekniikkaan ja suunnitteluun, kahviin ja pikkupurtavaan, hienompiin illallisiin ja seurustelutilaisuuksiin. Ja jos haet tiloja hääjuhliin, syntymäpäiväjuhliin tai näyttelyyn, voimme varmasti auttaa sinua myös tällöin.

Pääset kätevästi ja nopeasti hotelleihimme, riippumatta siitä, saavutko junalla vai lentokoneella. Luulajan päärautatieasema sijaitsee ainoastaan 500 metrin etäisyydellä hotelleistamme ja Luulajan lentokenttä on kymmenen minuutin automatkan päässä.

Luulajassa tapahtuu koko ajan, myös yritysmaailman puolella. The Node Pole tarjoaa kaupungille erinomaiset edellytykset tietoliikenteelle – täällä on nimittäin kaksi Facebookin valtavaa tietokonekeskusta. Kehitykseen vaikuttaa huomattavasti myös Luulajan tekninen yliopisto, joka pitää sisällään monia mielenkiintoisia koulutusalueita ja huippuluokan tutkimusta.

Kokoushotellimme Clarion Hotel Sense ja Quality Hotel Luleå sijaitsevat vain kivenheiton päässä Norra hamn -satamasta ja ne antavat erinomaiset mahdollisuus tutustua Luulajan viihde- ja elämystarjontaan. Kävelymatkan päässä sijaitsevat Stadsparken, Norrbottensteatern, Luulajan kaupungin kauppakadut ja ravintolat. Jos olette kiinnostuneita historiasta, voimme suositella lisäksi UNESCOn maailmanperintöluetteloon nimettyä, lähistöllä sijaitsevaa kylää, Gammelstads Kyrkstadia. Luulaja on tunnettu kauniista, luonnonläheisestä sijainnistaan meren rannalla sekä saaristostaan, joka tarjoaa paljon mahdollisuuksia ulkoiluun ja seikkailuihin.

Lue vähemmän
3 hotellia vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.564.413.004 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.