Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Karlskrona Ruotsi

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokoukset ja kongressit Karlskronassa

Varaa kongressi- tai kokoustilat parhaalta paikalta, Skeppsbrokajenilta, keskeltä Karlskronaa. Clarion Collection Hotel® Carlscronassa teillä on meri naapurina ja rautatieasema vain kivenheiton päässä.

Karlskrona on kaupunki, jolla on paljon viehätysvoimaa ja historiaa, aivan kuin hotellillammekin. Kauniin lasijulkisivun ansiosta Clarion Collection Hotel Carlscrona on kaupungin maamerkki, jonka ravintola on peräisin 1800-luvun makasiinista ja varastosta, jota paikalliset kauppamiehet käyttivät. Hotellissa on yksityiskohtia, jotka liittyvät Karlskronan historiaan, kuten matka-arkkuja ja kuvia kaupungin perustajasta, Karl XI:stä.

Clarion Collection Hotel Carlscronassa on kaksi kokoushuonetta, jotka sopivat mainiosti pienemmälle johtokunnan kokoukselle, workshopille tai kongressille. Täällä saat apua kaikkeen mahdolliseen ruokaan, juomiin, kokouksen tai tapahtuman suunnitteluun liittyvään – riippumatta siitä, onko kyseessä yksinkertaisempi kahvitilaisuus tai lounas koko tiimille.

Karlskronassa on Ruotsin eteläisin saaristo, johon kuuluu 1650 saarta ja luotoa, ja paikalliset nähtävyydet liittyvät kaupungin merelliseen sijaintiin. Siitä lähtien, kun Karlskrona perustettiin vuonna 1680, Ruotsin laivastotukikohta on sijainnut täällä ja nykyisin täällä on myös palkittu Karlskrona Marinmuseum -museo. Tämä hyvin säilynyt merivoimien kaupunki on lisäksi UNESCOn maailmanperintölistalla, joten käytä tilaisuutta hyväksesi ja tee kävelylenkki viihtyisässä Karlskronassa. Jos olet täällä kesäaikaan, voit valita monista hienoista saaristoretkistä ja lahdista, joissa on uimaranta. Voit testata huippuluokan kalastusta, joko omin päin tai oppaan opastuksella.

Jos järjestät kokouksen tai kongressin hotellissamme, pääset perille vaivattomasti. Karlskronan rautatieasema sijaitsee ainoastaan 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Ronnebyn lentokentälle pääset autolla noin 40 minuutissa.

 

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.564.413.004 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.