Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Helsingborg Ruotsi

Lähistöllä sijaitsevia hotelleja: 8

3 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressi- ja kokoustilat Helsingborgissa

Haluatko varata kokous- tai kongressitiloja Helsingborgista? Meillä on kaupungin keskustassa useita kokoushotelleja, joista löytyy kokoustiloja moneen tilanteeseen – niin kick-offeihin kuin juhliinkin.

Clarion Grand Hotel® Helsingborg on ihanteellinen kokoukseen tai kongressiin. Hotelli sijaitsee aivan kaupungin keskustassa – Stortorget on heti oven ulkopuolella ja keskiaikainen torni Kärnan vain kivenheiton päässä. Täällä sinulla on mahdollisuus varata niin pienempiä kokoushuoneita ja seurustelutiloja kuin myös tiloja suurempiin messuihin ja juhlaillallisiin.

Comfort Hotel® Nouveau keskittyy yksinkertaiseen kokouskonseptiin. Täältä löytyy useita joustavasti muunneltavissa olevia kokoustiloja ja -huoneita, jotka sopivat yhtä hyvin kick-offeihin kuin johtokunnan kokouksiinkin. Hotellin ihastuttava kattoterassi on myös varattavissa. Terassilla on mahdollisuus järjestää tiimiaamiainen, after-work tai jokin muuhun erityinen tilaisuus paljaan taivaan alla!

Sekä Clarion Grand Hotel Helsingborg että Comfort Hotel Nouveau sijaitsevat keskeisellä paikalla Helsingborgissa, kävelymatkan päässä kaupungin viihdetarjonnasta ja suosituista turistikohteista. Viiden minuutin kävelymatkan päässä sijaitsee Helsingborg C, jota kutsutaan myös nimellä Knutpunkten, sekä lautta Tanskaan. Ängelholm-Helsingborg-lentokentältä automatka hotelleihimme kestää noin 30 minuuttia.

Helsingborg sijaitsee kauniilla paikalla meren äärellä ja sen pitkä rantaviiva on erittäin jalankulkijaystävällinen. Täältä löydät monia mukavia kahviloita, ravintoloita sekä baareja. Jos uiminen kiinnostaa, rannalla on myös useita kylmäkylpylöitä. Kaupungin runsaaseen kulttuuritarjontaan kuuluu monia jännittäviä museoita, kuten Dunkerin kulttuuritalo ja Graafinen museo. Myös Sofiero Slott ja Linnanpuiston ihastuttava puutarha ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia kohteita.

Lue vähemmän
3 hotellia vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.564.413.004 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.