Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Halmstad Ruotsi

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressi- ja kokoushuoneet Halmstadissa

Haetko kokoustiloja Halmstadista? Tarjoamme tiloja keskustassa moniin eri tarpeisiin. Linja-autopysäkki on aivan lähellä hotellia, Halmstads Centralstation 15 minuutin kävelymatkan päässä ja lentokenttä Halmstad Airport 10 minuutin ajomatkan päässä.

Vehreissä kortteleissa Norre Katts Parkia vastapäätä löydät täydellisen kokouspaikan keskellä Halmstadia. Clarion Collection® Hotel Norre Park on pieni ja suosittu hotelli, jonka arkkitehtuurissa vilahtelevat 1900-luvun alulle tyypilliset yksityiskohdat. Täältä voitte varata tilat johtokunnan kokoukseen, esittelyihin, pienempiin kongresseihin, kickoffeihin sekä juhliin. Ruokaa ja juomaa tarjoillaan kaikilla päivän aterioilla ja kahvit pitävät energian huipussaan kokouspäivän ajan.

Kokouksen jälkeen on monia vaihtoehtoja tiiminrakentamiseen ja ryhmätoimintaan Halmstadissa ympäristöineen. Testatkaa lasinpuhaltamista Steninge Glashyttan lasitehtaalla, ota osanottajat mukaasi polkupyörä- tai ratsastusretkelle Galgbergetiin tai snorklatkaa Hallandin snorklausreitin läpi. Myös SUP (Stand up paddle boarding) kaupungin läpi virtaavalla Nissan-joella on sekin kokeilemisen arvoista.

Kokoushotellissamme olette myös lähellä Halmstadin monia yrityksiä ja instituutioita, kuten HMS Industrial Networks, Krönleins Bryggeri AB, Tylö AB, Halmstadin Korkeakoulu sekä Kaupunginkirjasto, joka pitää sisällään Halmstadin Taidehallin ja Mjellbyn Taidemuseon. Täällä on tietysti myös ostosmahdollisuuksia sekä ravintoloita, aivan hotellin lähellä.

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.564.413.004 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.