Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokoukset Ruotsissa

Ruotsi

81 hotellia vastaa hakuasi

Lisää yksi tai useampi hotelli tiedusteluusi, niin otamme sinuun yhteyttä.

81 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Varaa kokous, kongressi tai tapahtuma Ruotsin hotelleistamme

Oletko Ruotsissa ja etsitkö sopivia tiloja kokousta tai kongressia varten? Nordic Choice Hotelsilta voit varata kaikkea mahdollista – aina klassisista kokouspaketeista juhlatiloihin ja kokouksiin kylpylässä. Varaa hotellihuone ja kokous luotamme!

Nordic Choice Hotelsilla on kongressi- ja kokousmahdollisuuksilla varustettuja hotelleja ympäri Ruotsia. Voit halutessasi varata kokouksen yhdestä maan suurkaupungeista, kuten Tukholmasta, Göteborgista tai Malmöstä, tai miksi et vaikkapa bookkaisi kick-offia työporukalla yhdestä sisämaassa tai rannikolta löytyvistä charmikkaista pienkaupunkien hotelleistamme?

Me tarjoamme joustavia tiloja, jotka voit varata niin muutaman tunnin tapaamista kuin kolme päivää kestävää, yöpymisen sisältävää kongressiakin varten. Meiltä on myös mahdollista varata tilat seurusteluun, julkaisutilaisuuksiin, joulupöytiin sekä muihin tapahtumiin. Jos tarvitset tilaisuuteesi jotain erityisiä teknisiä ratkaisuja, on tämä usein järjestettävissä yhdessä hotellin kanssa. Tiloista löytyy kuitenkin useimmiten tarvittavat mikrofonit, kaiuttimet, videontoistomahdollisuus sekä puhelin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään räätälöimään tilaisuutesi juuri omien tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti.

Jos suunnitelmissa on tehdä muutakin kuin vain töitä vierailun aikana, kannattaa pyytä hotellilta vinkkejä teambuildingiin sopiviin aktiviteetteihin sekä siihen, missä kaupungin paras ravintola ja parhaat nähtävyydet sijaitsevat – hyvää vaihtelua kokouspäivän muistilehtiöihin ja powerpoint-esityksiin! Monet hotelleista sijaitsevat lisäksi erinomaisilla paikoilla ja tämä nostaa kokouksen tunnelmaa entisestään – halusittepa sitten olla keskellä kaupungin sykettä tai luonnon helmassa. Yhdestä kokoushotelleistamme löytyy myös kylpylä, uima-allas ja saunamahdollisuudet, jos haluatte rentoutua pitkän päivän jälkeen.

Lue vähemmän
81 hotellia vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.564.409.006 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.