Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Quality Hotel™

56 hotellia vastaa hakuasi

Lisää yksi tai useampi hotelli tiedusteluusi, niin otamme sinuun yhteyttä.

56 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Come as colleagues, leave as buddies

Kaikkiin Quality Hoteleissa järjestettäviin kokouksiin kuuluu olennaisena osana pehmytjäätelöä sekä popcornia. Sinä päätät päivän ohjelmasta, me hoidamme puitteet kokoukselle tai tapahtumallesi – sen koosta riippumatta.

Monipuolista ravintoa ja luovuutta

«Uten mat og drikke, duger helten ikke» on norjalainen sanonta, joka tarkoittaa vapaasti suomennettuna sitä, että ilman ruokaa ja juomaa ei yksinkertaisesti voi pärjätä. Tästä syystä pidämme huolen siitä, että saatte kokouksenne aikana varmasti riittävästi lisäenergiaa päivään!

Aamiainen

Aloita päiväsi tuoreella ja herkullisella aamiaisella! Täältä löydät kaikkea mahdollista – aina raikkaista juomista suolaisiin ja makeisiin herkkupaloihin. Tarjolla on luonnollisesti myös hedelmiä ja vihanneksia, kaikissa mahdollisissa muodoissa ja väreissä. Nam!

‘Seasons’

Lounaan tulisi olla herkullinen hengähdystauko, joka antaa lisäenergiaa työntekoon. Tästä syystä se on meidän mielestämme tärkeää, että syöt tuoretta ruokaa sekä runsaasti vihanneksia – ja mikä tärkeintä, että teet tämän meidän luonamme. Me olemme hyvin kiinnostuneita erilaisista ruoista ja pidämme paikallisesti tuotettuja, ekologisia raaka-aineita suuressa arvossa. Tervetuloa meille!

Treats

Rakastamme popcornia ja pehmytjäätelöä, mutta toisaalta, kukapa ei? Kaikkiin meillä järjestettäviin kokouksiin sisältyy pehmytjäätelöä sekä popcornia. Tarjolla on luonnollisesti myös niin paljon kahvia kuin vain jaksat juoda.

Onko teillä tilaa kaikille?

Tottakai! Sinä päätät päivän ohjelmasta, me hoidamme puitteet kokoukselle tai tapahtumallesi – sen koosta riippumatta. Meiltä löydät niin pienille kuin suurille ryhmille sopivat kokoustilat – niin Norjan, Ruotsin kuin Tanskankin Quality-hotelleista. Jos sinulla on jotain mielessäsi, ota rohkeasti yhteyttä meihin.

Suuri perhe, pieni olohuone?

Me tarjoamme tilat, sinä tuot vieraat. Häät, syntymäpäivät, kastajaiset, konfirmaatiot, kaikenlaiset tilaisuudet. Me Quality Hoteleissa takaamme sen, että unelmistasi (tai ainakin toiveistasi) tulee totta (niin hyviä kuin mahdollista). Ja muista, että mikään unelma ei ole liian suuri tai pieni!

Tarvitsetko apua?

Se on lähempänä kuin luuletkaan. Me olemme aina vain muutaman askeleen (tai klikkauksen) päässä sinusta.

Quality Hotel practicals:

Kahvin, popcornin ja pehmytjäätelön lisäksi me tarjoamme myös:

  • AV-varusteet

  • Ilmaisen Wi-Fin

  • Ehdotuksia aktiviteetteihin niin suurille kuin pienille (ryhmille ja henkilöille)

COME AS INDIVIDUALS, LEAVE AS STARS!

Lue vähemmän
56 hotellia vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.564.413.004 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.