Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Tønsberg Norja

Lähistöllä sijaitsevia hotelleja: 6

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressit, kokoukset ja tapahtumat Tønsbergissä

Oletko järjestämässä kongressia, kokousta tai yksityistilaisuutta Tønsbergissä? Meiltä löydät tarpeisiisi sopivan hotellin, oli kyseessä sitten workshop tai iso kongressi. Quality Hotel® Tønsberg ja Quality Hotel® Klubben tarjoavat monia eri tiloja.

Molemmat hotellit sijaitsevat Tønsbergin keskustassa. Quality Hotel Tønsberg on laiturialueella, Oserberg Kulturhus -kulttuuritalon vieressä, kun Quality Hotel Klubben taas sijaitsee hieman kulttuuritalosta pohjoiseen.

Hotellien keskeisen sijainnin vuoksi Tønsbergin kaupungin nähtävyyksiin on helppo tutustua. Sandefjordin lentokentältä on vain 20 minuutin ajomatka hotelleille, ja Oslon päärautatieasemalle pääsee junalla noin 1,5 tunnissa.

Quality Hotel Tønsbergistä löytyy monta monipuolista tilaratkaisua ja yhteys Oseberg Kulturhusetiin tekee tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämisestä entistä monipuolisempaa ja helpompaa. Hotellin ylimmästä kerroksesta löytyy myös uima-allas, jossa on mukava rentoutua pitkän päivän päätteeksi.

Quality Hotel Klubben tarjoaa monta erikokoista tilaa. Täältä löytyy myös ravintola ja baari sekä riittävästi tilaa myös esimerkiksi gaalailtojen tai messujen järjestämiseen. Viihde ja show ovat Quality Hotel Klubbenin keskiössä ympäri vuoden ja täällä voit helposti ja mukavasti järjestää vaikkapa työpaikan kick-offin.

Tønsberg sijaitsee kauniin Byfjordenin varrella. Suosittelemme lämpimästi, varsinkin kesällä, kävelykierrosta laiturialueella tai hienoa illallista yhdessä kaupungin monista ravintoloista. Lyhyen automatkan päässä sijaitsee myös Tjømen kunta sekä Færder-kansallispuisto. Täällä voit kokea Norjan upean saariston.

 

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.564.413.004 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.