Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Juhlatilat Stavangerissa

6 hotellia vastaa hakuasi

Lisää yksi tai useampi hotelli tiedusteluusi, niin otamme sinuun yhteyttä.

6 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Järjestä tavallisesta poikkeavat juhlat Stavangerissa!

Stavangerista löytyy monia erilaisia tiloja, jotka sopivat täydellisesti erilaisiin juhliin ja tapahtumiin. Häät, ristiäiset, syntymäpäiväjuhlat – mikä tahansa päivä on juhlistamisen arvoinen meillä Nordic Choice Hotelsilla, yhdessä hotelleistamme!

Kaikki Stavangerissa sijaitsevat kokoushotellimme sopivat täydellisesti myös esimerkiksi erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Häät, ristiäiset, syntymäpäiväjuhlat – mikä tahansa päivä on juhlistamisen arvoinen meillä Nordic Choice Hotelsilla! Muista myös nauttia autottomasta Stavangerin kaupungista, jossa voit kävellen tutustua mukavien pienten katujen putiikkeihin ja kahviloihin.

Räätälöi juhla omien tarpeidesi mukaan

Me räätälöimme sinulle juhlasuunnitelman ja varmistamme, että itse juhla sujuu mutkattomasti alusta loppuun. Tämä on sinun tilaisuutesi ja se on meille tärkeää, että sinä pystyt itse nauttimaan siitä täysin siemauksin. Kokoushotelleissamme on aina henkilökuntaa paikan päällä ja he voivat auttaa sinua kaikkien toiveidesi ja tarpeidesi kanssa. Jos tilaisuudessasi on runsaasti osallistujia, voitte luonnollisesti yöpyä hotelleissamme, monissa niistä on lisäksi sviittejä sinulle, joka haluat tehdä vierailustasi tavallisesta poikkeavan. Tilaisuuden jälkeisenä aamuna voitte kerrata edellisen päivän tapahtumia aamiaisen merkeissä ja näin pidentää kokemusta... ja itse juhlaa.

Kokoushotelli Stavangerin keskustassa

Järjestä juhlat sensaatiomaisen, vuonon ylitse ulottuvan näköalan kera Clarion Hotel Stavangerissa tai miksi et pitäisi suurta tapahtumaa Clarion Hotel Energyssä, Stavangerissa suurimmassa kokoushotellissa, josta on upeat, maalaismaiset näkymät? Venyikö ilta pitkäksi? Ei hätää, sillä Comfort Hotel Stavangerilla on käytössä Lazy Sundays, jonka ansiosta voit paitsi syödä myöhäisen aamiaisen myös kirjautua ulos vasta klo 18.00!

Juhlatilat lähellä Stavangerin lentokenttää

Jos olet menossa naimisiin ja haluat olla lyhyen matkan päässä sekä lentokentästä, kirkosta että hotellista, ovat Quality Airport Hotel Stavanger ja Clarion Hotel Air erinomaisia valintoja tähän tarkoitukseen – get married, party and elope! Onko sinulle tulossa vieraita, jotka saapuvat lentäen kaupunkiin? Valitse tässä tapauksessa kokouspaikaksi esimerkiksi Quality Hotel Pond tai Quality Hotel Residence. Nämä hotellit sijaitsevat vain 10–15 minuutin automatkan päässä Stavangerin Sola-lentokentältä, ja vieraasi pääsevät tänne nopeasti ja vaivattomasti.

Stavangerin kokoushotelleissamme voit järjestää suuret syntymäpäiväjuhlat, häät, ristiäiset tai minkä muun tahansa tapahtuman. Ota yhteyttä juuri sinulle ja tilaisuudellesi tai tapahtumallesi sopivaan hotelliin jo tänään!

Lue vähemmän
6 hotellia vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.564.413.003 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.