Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Sola Norja

3 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokoukset ja kongressit Solan lentoasemalla

Järjestätkö kokousta, kongressia tai yksityistilaisuutta Stavangerin alueella? Täältä löydät viisi isoa kokoushotellia, joissa on tilat kaikkiin tapahtumiin. Hotellit sijaitsevat lähellä Stavangerin lentoasemaa sekä Solan upeita rantoja.

Onko toiveissasi lyhyt matka lentoasemalle tai onko sinulla kokousvieraita, joilla on aikainen aamulento? Meillä on kaksi isoa kokoushotellia lentoaseman läheisyydessä. Clarion Hotel® Air tarjoaa monta, monipuolista tilaa eri ko’oissa, ja erittäin suuria tapahtumia varten hotellista löytyy myös Air One -juhla- ja kokoussali. Hotellissa on myös Kitchen & Table -ravintola sekä baari, jossa nautit hienoista mauista ja mukavasta tunnelmasta. Sään salliessa käytössäsi on lisäksi terassi, joka soveltuu myös yksityistilaisuuksiin.

Kurssia, kongressia tai suurempaa tapahtumaa varten meiltä löytyy Quality Airport Hotel™ Stavanger, joka sijaitsee vain reilun kilometrin päässä lentoasemalta. Täällä sinua odottaa iso kokousosasto, jossa voit järjestää kaikkea mahdollista – aina messuista ja seminaareista illallisiin ja hääjuhliin.

Quality Hotel™ Pond sijaitsee noin kymmenen minuutin päässä Stavangerista ja Solasta, laajalla Forus i Sandnesin yritysalueella. Hotellissa on suuri kokousosasto, josta löytyy kokoushuoneita ja kokoustiloja, jotka sopivat niin yksityistilaisuuksiin kuin yritystapahtumiinkin. Tänne pääset parhaiten taksilla tai mikset vaikka paikallisbussilla – Koppholen-pysäkki sijaitsee noin 200 metrin päässä hotellista.

Quality Hotel Residence Sandnesistä löydät myös elokuvateatterin ja ostoskeskuksen saman katon alta. Itse hotellissa on kokousosasto isojen tilojen kera.  Täällä voit nauttia illasta Brasserie X -ravintolassa sekä Bar X -baarissa, Ranskasta inspiraatiota hakevien pohjoismaisten herkkujen kera. Jos haluat lähemmäksi Stavangerin keskustaa, kannattaa tarkastaa Clarion Hotel® Energyn tarjonta. Kyseinen hotelli sijaitsee Stavanger Forumilla, Madlalla. Täältä löytyy paitsi suuri kokousosasto myös ylikulkusilta DnB Arenalle sekä Kitchen & Table -ravintola.

 

Lue vähemmän
3 hotellia vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.566.102.004 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.