Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Sandefjord Norja

Lähistöllä sijaitsevia hotelleja: 6

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressit ja kokoukset Sandefjordissa

Suunnitteletko kokousta, kongressia tai juhlaa Sandefjordissa? Clarion Collection® Hotel Atlantic on erinomainen valinta monenlaiseen tilaisuuteen – niin rippijuhliin ja myyntikokoukseen kuin haastattelutilaisuuteenkin. Meillä on mistä valita!

Clarion Collection Hotel Atlantic sijaitsee Sandefjordin keskustassa, vain kivenheiton päässä rautatieasemalta. Sandefjordiin matkustat junalla Oslon päärautatieasemalta vain 1,5 tunnissa ja hotellistamme ajat Sandefjord Airport Torp -lentokentälle noin 15 minuutissa.

Pidämme huolen siitä, että kokouspäivästäsi meillä tulee onnistunut ja viihtyisä. Räätälöimme tilaisuuteesi niin kahvit kuin hedelmätkin, viimeisimmästä kokoustekniikasta ja yöpymisistä puhumattakaan. 1900-luvun alkuun saakka Sandefjordilla oli tärkeä rooli valaanpyynnissä ja hotelli rakennettiin tämän ajatuksen pohjalta. Hotellimme sisustus peilaa Sandefjordin merellistä historiaa ja hotellin helmi on henkeäsalpaavan kaunis juhlasali vuodelta 1914 – täydellinen tila elämäsi kaikkiin suuriin juhliin.

Hotellimme sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä Sandefjordin nähtävyyksiä, museoita ja ostosmahdollisuuksia. Historiannälkäisille suosittelemme vierailua Hvalfangstmuseet-museossa, joka on Euroopan ainoa valaanpyyntimuseo. Myös viikinkilaiva Gaia sekä höyrylaiva Southern Actor ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Shoppailun ystäviä Sandefjord hemmottelee uudella hienolla torialueella, josta löydät monipuolisia liikkeitä sekä putiikkeja. Torialue sijaitsee lisäksi vain lyhyen kävelymatkan päässä hotellistamme.

 

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.564.413.004 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.