Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Oslon lentoasema Norja

28 hotellia vastaa hakuasi

Lisää yksi tai useampi hotelli tiedusteluusi, niin otamme sinuun yhteyttä.

28 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressit ja kokoukset Gardermoen Oslo Airportin tuntumassa

Kokous, kongressi tai tapahtuma Oslon lentokentällä, Gardermoenissa? Nordic Choice Hotelseilla on useita erilaisia hotelleja erilaisiin tilaisuuksiin. Näiden joukossa yksi Norjan suurimmista kokoushotelleista. Mahdollisuudet ovat rajattomat.

Kaksi hotelliamme, Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport ja Comfort Hotel® Runway, sijaitsevat hieman alle kahden kilometrin päässä Gardermoenin lentokentältä. Clarion Hotel & Congress Oslo Airportissa on kaikki, mitä tarvitset onnistuneeseen kokouspäivään – modernit tilat niin pienempimuotoisiin kokouksiin kuin suuriin kongresseihinkin sekä hyvää ruokaa ja juomaa. Lisäksi hotellin yhteydessä sijaitsee monipuolinen 6000 neliömetrin The Qube -kongressikeskus, johon mahtuu suurempia tapahtumia ajatellen jopa 4500 henkilöä. Myös Comfort Hotel Runwayssa on useita tilavaihtoehtoja moniin erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin ja hotelli tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet niin tehokkaaseen kokouspäivään kuin usean päivän kongressiinkin. Comfort Hotel Runway sijaitsee aivan Clarion Hotel & Congress Oslo Airportin ja The Qube -kongressikeskuksen vieressä. Yhdessä nämä kaksi hotellia tarjoavat ainutlaatuiset mahdollisuudet jokaiseen tilaisuuteen, aina haastatteluista tuotelanseerauksiin ja yritysjuhliin.

Kolmas hotellimme, Quality Airport Hotel Gardermoen ™, sijaitsee E6-moottoritien varrella, lähellä Jessheimia. Hotellin erinomainen sijainti lähellä Gardermoenin lentokenttää ja modernit, joustavat tilaratkaisut luovat ainutlaatuiset puitteet niin pieniin kuin suuriinkin kokouksiin ja tapahtumiin – aina hääjuhlista, joihin vieraat saapuvat ympäri maailmaa, lyhyisiin kokouksiin lentojen välillä.

Gardermoenin lentokentältä pääsee lentokenttäbusseilla sujuvasti jokaiseen hotelliimme, niin aikaisin aamulla kuin myöhään illallakin. Jos saavut omalla autolla, löytyy jokaisesta hotellistamme pysäköintimahdollisuus – tarvittaessa myös mahdollisuus pitkäaikaispysäköintiin.

Lue vähemmän
28 hotellia vastaa hakuasi
Onpas teitä monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

2.564.413.004 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodisi on tallennettu

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.